martes, 21 de junio de 2016

Alfred Bosch indignat amb Ada Colau per la vaga de metro

Alfred Bosch: 'Demanem a l'Ada Colau que resolgui el conflicte...Exigim a Colau que deixi els mítings a Madrid. Torni a Barcelona, faci d'alcaldessa i resolgui la vaga de metro ja en definitiva ( resolgui l'atur i la vida digna a Barcelona.)





Alfred Boch a preguntes de la periodista de Barcelona televisió i a Catalunya Radio diu: 

"La gent de Barcelona no és mereix una alcaldessa fen mitins a Madrid mentre el metre és parat , la gent no la seva mereix, no ens el merexem, per tant que asumeixin la seva responsavilitat."
Alfred Bosch es emprenyat i amb raó amb l'alcaldessa de Barcelona Ada Colau
                                              cliqueu Aquí per veure el vídeo




Una vergonya de Alicia Garcia 

Realment és una vergonya que encari no hagui resold la vaga l'alcaldessa Ada Colau amb la coordinadora de trevalladors del metre de Barcelona és més que tinguin 265 trevalladors amb jornada precària i en temps pacial de 600 trevalladors que ni han , aixó ha de resoldre no potser que és trevalli precariament en un sou molt per sota d'un salari digna.



Articla relacionat del meu blog: 


Desesper en la vaga de transport, avui diumenge 19/06/2016

Les vagues de transport cada vegada més, fa que,  els passatgers estan perdent la confiança en el servei.

Barcelona ha perdut 40.000 usuaris diaris que trien altres mitjans per traslladar-se en els dias laborables, des del mes de febrer passat, quan va començar una tanda d'aturs a causa del conflicte que mantenen Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) i els empleats per la negociació del conveni. Les 40.000 validacions diàries de menys corresponen al 3% dels 1,3 milions de passatgers que té la xarxa entre setmana.

Des de febrer passat ja hi ha hagut cinc convocatòries de vaga. Al començament de febrer, a finals (coincidint amb el Mobile World Congress), al març la trigui-nit del partit Barça-Madrid, quatre dies entre finals de maig i inici de juny, i aquesta setmana, coincidint amb el Sónar. La nit del divendres, els passatgers que es van desplaçar al festival van patir esperes de fins a 45 minuts. 

En la majoria de casos han estat petits aturs, de poques hores, convocats en cadascun dels torns que té una jornada de treball, de manera que entre la vaga i la volta a la normalitat el servei s'ha ressentit durant tot el dia.

A més, durant el mes d'abril i de vegades els viatgers tenen la sensació de que ara també es va detectar vaga de zel: els maquinistes apuren els temps de sortida dels combois en cada estació. Les esperes són llargues.

El conflicte en el metre de Barcelona té la negociació del conveni com a origen i porta mesos tractant d'establir algun acord. Fa unes setmanes, sis sindicats van signar l'acta d'un principi d'acord amb la qual és la sisena empresa de Catalunya, però les assemblees de treballadors van rebutjar el document. 


La del metre és una disputa marcada per la desconfiança entre les parts després de dècades de desacords i la divisió entre sindicats.
Esperem que aviat trobin un equilibri entre treballadors i empreses.


Noticia similar:


 La vaga de metro segueix en peu tot i el pas endavant de Colau
L’alcaldessa agafa les regnes del conflicte, però els treballadors diuen que “no hi ha manera”


"Espero i agreiria que Ada Colau pactés i resolvés en la mallor brevetat possible per treure patiment a moltes families que és troven a la vaga i a la ciudadania que viu a Barcelona que estem patn als nostres carns tot aquet temps que s'allarga mentres que vosté ni resol ni ens veu cap signe de voler resoldre, tant sols es li veu xarran als eleccions i a pollan a Podem deixan en banda el greu problema que aquesta vivin la ciutat on vosté tambe trevalla, sembla ser que ho ha olvidat ."


3 comentarios:

  1. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  2. Esperem que sigui efectiva a Madrid i tingui les simpaties de les classes populars Espanyoles en vers a Catalunya que falta i fa per aconseguir els anhels del poble Català, ja que ell durant la seva llarga estada de Parlamentari a Madrid el únic que ha aconseguit es la cortesia parlamentaria del PP. En quant a la vague d´el metro, demanar-li que deixin de fer polítiques partidistes des-de les Institucions i de passada que demani els seus amics de altra banda de Pl. Sant Jaume, que decretin uns serveis minimis que respectin el dret dels treballadors en els drets dels usuaris. Es de esperar que sigui casuals el decret que baixa el porcentaje de compliment de aquest.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gracies Anónim per el teu comentari necesitem gent que faci tornar la estabilitat a les llars de casa no amb paraules si no en fets amb plé coneixent de ferho bé, necessitem i es necessari amb caracter de urgència VIURE A UNA SOCIETAT LLIURE REPUBLICANA com cal.

      Eliminar