miércoles, 1 de junio de 2016

Indignació d'ADA COLAU vers al estat d'Espanya cap a BarcelonaColau acusa l’Estat de no voler que Barcelona “tingui tot el potencial econòmic que té”Colau  està indignada i acusa  l’Estat de no voler que Barcelona “tingui tot el potencial econòmic que té”
L'alcaldessa Ada Colau ens explica indignada  que tot estava aturat perque el secretari no venia en aquestes obres que fa temps que tenen el pressopots que ho tenen tot, i estàn aturades perque no es vol que Barcelona tingui tot el potencial de desenvolupament economic que té .
No es un tracta respetuós cap a la ciutat de Barcelona i cap a Catalunya, al contrai , diu i segueix dien :
I en el clima que estem, jo demanaria una mica de responsabilitat institucional, crec que no es aceptable aquet tracta i aquet missatge que reiteradament el govern en funcions del partit popular dona a Barcelona i a Catalunya de girar-nos l'esquena.


                 


  "Ada Colau, i el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull. Al migdia, Adif l'ha desconvocat per "qüestions d'agenda". Des de l'empresa estatal treuen ferro a la cancel·lació perquè el 7 de juny tindrà lloc una reunió del Consell d'Administració de Barcelona - Sagrera Alta Velocitat."No hay comentarios:

Publicar un comentario