miércoles, 15 de junio de 2016

Explican perque Esquerra Republicana va a Madrid eleccions 26J 2016




Junqueras: "El que està en joc és la llibertat i la democràcia"


Roda de premsa del president d'Esquerra Republicana, Oriol Junqueras, acompanyat dels màxims dirigents del partit i representants públics, per denunciar l'actuació sistemàtica de l'Estat contra la llibertat i la democràcia.




[NOU VÍDEO] Per què hem d'anar a Madrid? Per continuar defensant la sobirania de Catalunya i els interessos de les classes populars! #ElCanviPossible               

  cliqueu aqui per veure el video 

Gabriel Rufian:

"Soy lo que ustedes llaman charnego y soy independentista . He aquí su derrota i he aquí nuestra victoria."



"En los ultimos siete años se han ejecutado 575.000 desaucios.¿Dónde a estado estos últimos  siete años? 
¿Dónde estaba miestras hechaban a la gente a patadas de sus casas?."
 refiriéndose a Mariano Rajoy. 



Ana Surra: 

"Señor Rajoy no sabe de lo que habla, yo fuí refugiada y hoy estoy construyendo, junto a muchos más una república, libre, democràtica y en Paz."




Joan Tarda:

La democrácia es imbatible , a ver si lo entienden , la democracia es imbatible repito, repitan conmigo:
                    LA DEMOCRACIA ES IM-BA-TI-BLE.

¿Y usted tiene que ser el presidente del gobierno español? refiriéndose a Mariano Rajoy, pues mire me sabe mal por aquellos que todavia seguiran perteneciendo al reino de España por suerte nosotros nos vamos.




Jordi Salvador :

"No podemos permitir que un trabajador o trabajadora , trabajando a jornada completa 40 horas semanales , siga siendo pobre." 




Cliqueu AQUÍ




 "Per veure que aquet partit volen fer canviar la hora laboral i ser compatible trevall y familia." 



Diuen: 

"Se a començar socialment que ja se està treballan al parlament perquè les dones sobretot, podem harmonitzar la vida personal, familiar i professional una mica però que ens beneficiaríem molt, i tant, si, si beneficiaria si la dona es encari malauradament és la que porta la part grossa tot i que els joves que signen que són empreses de destribuir-se bé no.

 La càrrega principal és de la dona, si la dona pot harmonitzar el temps la família anirà millor, si la família va millor això repercuteix evidentment en beneficis. Sempre ni hi ha aquesta situació de què renunciem a alguna cosa, si estàs a la feina, no estàs a casa i si no a la feina, sempre has de dir que no. Regularitzar o normalitzar una mica, naturalitzar els horaris .

 Dona una oportunitat als homes hi han de incorporar-se i dels grans, clar perquè seria una cosa, harmonitzar els horaris, tindria tota la família, beneficiaria de fer coses junts del lleure. És positiu i a ultima hora aquest estrès que pateix la dona, repercuteix a la seva salud no tenir temps per tu i afecta la vida familiar i a la societat, és un model, sí. Se entove al nucli familiar que després a partir d'aquí tots els membres de la família tenen més temps també de la vida social , de la vida associativa d'activitats d'oci, d'esport, d'anar a activitats del barri d'anar a la coral a cantar per anar a la colla castellera.

 Amb els horaris que fem ara aquestes coses es fan a les 21.00 o 22.00 al vespre i resulti que moltes persones no hi poden anar i no només en qualitat sinó en quantitat, no ni hi ha temps i la canalla aniria a dormir d'hora que falta els fa i a tots. És complicat, si és complicat però si la televisió ajudés, la pel·lícula la comencessin una hora abans, el telenotícies mitja hora abans o una hora abans també, no?, un canvi d'horaris. 

Per què ara tot sembla que tot ens empenyi a fer tard, doncs seria un punt a aquesta nova república que tots volem. Hem de tirar per endavant, hem de mirar que vagi tot per poder tirar endavant que la gent ens voti i que la república sigui un exemple de nous hàbits i nous valors. Aquí copieu els nous països europeus, si, i de fet no hem d'inventar res, esquerra republicana treballa, exacta, activament, asclà,


Tenim uns models, caram, imitem-los, posem-nos en pràctica perquè si aquest països funciona, també funcionaran aquí. Imitem el bo, perquè no tot ho fan bé però això  que ho fan millor alguns països de Europa, molt , potser si, s'ha de votar a esquerra, molt bé, se de votar a esquerra sobretot perquè el projecta,la va fer l'esquerra ho tenim clar perquè la gent sap que si tenim la força per possar-ho en pràctica serà una realitat."


L'únic canvi possible segons l'Oriol Junqueras i la Marta 

Rovira - Espot Esquerra Republicana 26J






SUMATE HACIA LA REPUBLICA CATALANA




Construïr la Republica catalana no es facil ni serà fàcil pero estic convençut que es més facil que treura la monarquia espanyola...


CLIQUEU AQUI PER ESCOLTAR VIDEO





                                           Cliqueu AQUÍ




 Anna Surra ens explica : Som un equip de tot un poble que viu a Catalunya 





 Aquest de PODEMOS son els que NO  hem de votar son Unionistes= España  no son  Soberanistes= CAT.


   PODEMOS MES DEL MATEIX SENSE SURTIR DE ESPANYA SEGUIREM SEN EXPOLIATS 


                    CLICA AQUI PER VEURE EL VIDEO 



            Soc un somiador diu Gabriel Rufian cliqueu aquí         






EL PP no serveix al poble qui els va votar i no volen pas fer public si no anar privatitzanlo tot al servei del capital NO AL POBLE ( als catalans tan sols serveixen per anarlos expolian)

Video censurat del PP queixes de la Sanitat  Publica la volen privada  cliqueu AQUI 


              CLIQUEU PER VEURE EL VIDEO MARIA RAJOY menteix 

CREARÉ 500.000 puestos de trabajo cada dia, ¿donde? en Catalunya cada dia hay más parados



L’escàndol de Fernàndez Díaz ja té ressò a la premsa internacional

‘Van voler fabricar escàndols contra els independentistes’, diu el diari francès La Tribune

‘Una filtració suggereix una campanya de difamació d’un ministre espanyol’, diu la cadena nord-americana d’informació financera Bloomberg. És el primer gran impacte en premsa internacional de l’escàndol de les converses filtrades entre Jorge Fernández Díaz i el director de l’Oficina Antifrau Daniel de Alfonso en què se’ls sent conspirant per treure draps bruts de CDC i ERC. ‘El ministre d’Interior en funcions espanyol, Jorge Fernández Díaz, rep peticions de dimissió arran de la revelació d’enregistraments en què se’l sent demanant a un alt càrrec antifrau informació per a desacreditar rivals polítics a Catalunya’, comença dient la notícia.
‘La conversa, segons Público, va ser enregistrada el 2014, quan la regió va fer un referèndum sobre la independència d’Espanya’, indica. I afegeix que Fernández Díaz ha dit que els enregistraments s’han tret de context per fer mal la reputació del govern espanyol amb vista a les eleccions de diumenge. I es fa ressò de les paraules de Rajoy negant haver fet res malament i afirmant que no va saber res de la reunió entre Fernández Díaz i De Alfonso fins que fou publicada ahir. ‘Rajoy diu que el seu govern no ha utilitzat ni filtrat mai investigacions sobre una possible activitat criminal per fer mal als rivals.
També recull la petició de dimissió feta per part d’Oriol Junqueras i de Gabriel Rufián.
I acaba fent un recordatori de les acusacions d’Artur Mas i de Xavier Trias contra Fernàndez Díaz per implicació en la filtració d’informació errònia a diaris sobre ells dos. ‘L’aleshores president català, Artur Mas, va acusar l’any passat el govern espanyol d’haver organitzat campanyes contra els independentistes amb vista a les eleccions’.
La Tribune: ‘Van voler fabricar escàndols contra els independentistes’
També en parla el francès La Tribune, que diu que ‘el ministre d’Interior volia llançar acusacions infonamentades de corrupció contra els dirigents independentistes catalans. Mariano Rajoy n’hauria estat al corrent. Un símptoma de la política catalana del govern espanyol’.
‘El PP de l’actual president del govern espanyol, Mariano Rajoy, està acostumat als escàndols, normalment financers. Però ara és atrapat en un escàndol, més polític i més comprometedor, a pocs dies de les noves eleccions’, comença dient l’article.
Destaca l’intent de desacreditar Oriol Junqueras mirant d’empastifar el seu germà, Roger Junqueras. Però van trobar que ‘els elements’ que tenien eren febles. ‘Aquesta feblesa’, diu el diari, ‘no va impedir que Daniel de Alfonso proposés d’involucrar mitjans de comunicació en aquests casos, entre els quals el Grup Planeta, que és propietari d’Antena 3 i del diari conservador La Razón.’ I explica com van intentar fer el mateix amb Francesc Homs, aleshores portaveu del govern català.
La Tribune qualifica de ‘gir inquietant’ la informació publicada avui segons la qual Mariano Rajoy estava al cas de les converses entre Fernández Díaz i Daniel de Alfonso. I destaca: ‘Els intents de construir les proves de corrupció contra les dirigents independentistes van ser, per tant, una part de l’estratègia del govern espanyol en la lluita contra l’independentisme català.’
‘El cas és molt greu’
I rebla: ‘El cas és molt greu, perquè situa un problema important de funcionament de l’estat espanyol, que està disposat a utilitzar tant una institució feta per la lluita contra el frau, que se suposa que és independent, com una part de la premsa i els mitjans de comunicació, contra els oponents polítics’.
La Tribune va més enllà. Diu que aquest cas és un símptoma de la política de La Moncloa envers l’independentisme: ‘Madrid refusa de tenir en compte cap mena de demanda independentista que ve de Barcelona i prefereix de jugar la carta del descrèdit cap als seus adversaris i que “tot torni a la normalitat”. Unes esperances vanes, però que diuen molt de l’esperit que hi ha dins dels cercles governants espanyols i que semblen donar la raó als qui a Catalunya denuncien la sordesa espanyola davant de les demandes catalanes.’
Encara afegeix que això queda constatat ‘pel poc espai que hi han dedicat els mitjans de comunicació espanyols aquest 22 de juny’.
Estret íntegra de artícle Vilaweb Cliqueu AQUÍ


           CLIQUEU AQUI PER VEURE QUE FA RIVERA 


No hay comentarios:

Publicar un comentario