lunes, 13 de junio de 2016

¿Que mal·laltia ha agafat el govern d'Espanya?


By. Alicia Garcia

Crec que tenen:L'avarícia endèmica (Latin, avaritia)



 L'avaricia és l'afany o desig desordenat de posseir riqueses, beines o objectes de valor abstracte amb la intenció d'atresorar-los per a un mateix, molt més allà de les quantitats requerides per a la supervivència bàsica i la comoditat personal. Se li aplica el terme a un desig excessiu per la cerca de riqueses, estatus i poder. La cobdícia, per la seva banda, és l'afany excessiu de riqueses, sense necessitat de voler atresorar-les. La cobdícia (o de vegades l'avarícia) es considera un pecat cabdal.




"Sembla ser que els polítics espanyols siguin del partir que siguin no es diferencian per les sigles ja que siguin del partit que siguin, el No ho tenen a la boca¿de que tenen por?. Sencillament de deixar de menjar de lo que Catalunya, Illes Balears i el pais Valencia lis sostenta."





Com a concepte psicològic i secular, l'avarícia és un desig desordenat d'adquirir o posseir més del que un necessita. El grau de pertorbació mental està relacionat amb la incapacitat de controlar la reformulació de "desitjos" al moment que les "necessitats" són eliminades. Erich Fromm descriu l'avarícia com "un pou sense fons que esgota a la persona en un esforç interminable de satisfer la necessitat sense aconseguir mai la satisfacció." En general el terme s'utilitza per criticar a aquells que busquen la riquesa material excessiva, però també és aplicable en situacions on la persona sent la necessitat de sentir-se per sobre dels altres des d'un punt de vista moral, social, o d'una altra manera.



"No se enten la veritat tan sols volen adquirir i adquirir per despres emportarho a paraisos fiscals: Panamà, Suïsa. Es curios sentan la gran necessitat de obtenir, ara , a l'hora de repartir al poble, semble ser que no es recorden que van ser votats per fer de administradors i repartir equitativament els diners fem que el pais visqui dignament"

En el Catolicisme, la cobdícia és un terme que descriu molts tipus de pecats. Aquests inclouen deslleialtat, traïció deliberada, especialment per al benefici personal, com en el cas de deixar-se subornar. Cerca i acumulació d'objectes, estafa, robatori i assalt, especialment amb violència, els enganys o la manipulació de l'autoritat són totes accions que poden ser inspirats per l'avarícia. És de destacar també la corrupció i desigualtat social. Tals actes poden incloure la simonia.




"Per mi el pitjor pecat es tindre i no declararho al Estat, podrien ajudar a millorar la economia del Pais"

Els budistes creuen que la cobdícia està basada en una errada connexió material amb la felicitat. Això és causat per una perspectiva que exagera els aspectes d'un objecte.


"¿Realment, amb el govern de Espanya ens hem sentit algun cop en plena felicitat, vivim dignamem, les lleis Constitucionals se aplican a la ciudadania o se la passan a la torera?"

Ejemplo de la aplicación práctica del postulado del Principio de Correspondencia, "Como es arriba es abajo".
Cómo se correlación de los tres planos: material, mental y espiritual.
Lo que se haga en uno, se repite, tiene eco en los otros.
"Lo que ates en la tierra, quedará atado en el cielo. Y lo que desates en la tierra, quedará desatado en el cielo"
"Hágase tu voluntad, aquí en la tierra como en el cielo".


Oriol Junqueres unic canvi possible

"Compromís absolut amb la ètica, amb l'honradesa, 85 anys de història sense tenir un cas de corrupció, 85 anys de història sense haver-hi defallit mai, amb el compromís de la república i de la independència"




Especulació i guanyar diners: clà exemple d'avaricia 

Dona que desperta extremenya , els catalans hem despertat volem fotre el camp de ser expoliats 
Més del mateix (expol.li no gracies)




Arcadi Oliveres conferencia en Villena Bancos, Mercados, Corrupción Indignación, etc. 1/2


Arcadi Oliveres conferencia en Villena ( el debate) 2/2






"Deixo  aquet article de definició de la mal.laltía en que ens trobem, l'unica solució que li veig es: La Republica de Catalunya , noves lleis constitucionals de Catalunya i sanarem de aquet patimen ."

"El plantaixem dels catalans es: FER RENEIXAR EL RENAIXEMENT DE PENSAMENT fen una Republica a Catalunya" 

No hay comentarios:

Publicar un comentario