sábado, 11 de junio de 2016

Facebook podria decidir el nou president del 26-J? i amb aixo es podria variar el pàs cap l'independencia de Catalunya?

Aquesta setmana, l'enquesta del CIS ha pronosticat el possible "sorpasso" d'UnitsPodem al PSOE. Segons el Centre d'Investigacions Sociològiques, el PP tornaria a guanyar les eleccions espanyoles del 26 de juny, però perdria entre dos i cinc escons. I la coalició d'Iglesias-Garzón superaria el PSOE, quedant en segona posició. Una sorpresa, ja que en la convocatòria d'eleccions tothom pronosticava un resultat similar al del 20-D. 


En els pròxims dies de campanya sortiran altres enquestes que confirmaran o variaran aquests vaticinis. I ens les podrem creure o no, però el cert és que aquests avanços de resultats tenen una influència, tant en els missatges posteriors dels candidats com en la intenció de vot de cadascú de nosaltres. Per tant, si John F. Kennedy va arribar a la Casa Blanca gràcies a la televisió, Facebook podria decidir el nou president del 26-J?

Facebook podria decidir el nou president del 26-J? i amb aixo es podria variar el pàs cap l'independencia de Catalunya?

Ha passat el temps i el camí s'acurta:by Alicia Garcia 


                              

Crec que sí, les xarxes socials és el mitjà més ràpids que mai han existit a el nostre historia i a les nostres vides. Ja que en un instant, qualsevol escàndol es pot publicar i deixar clar.

És molt més ràpid que una notícia als diaris de paper o inclús a la televisió o radio.

"Tan sols un clic, una imatge, un escàndol pot varia el concepte d'una perspectiva política ,si es, veure una mala intenció o perquè no, interès vers a les persones."

Exemple Pablo Iglesies va dir a la radio : Es inviable jurídicamente que haya un referéndum
Podemos: "Es inviable jurídicamente que haya un referéndum de independencia. Y no es culpa mía"


Altra dada curiosa del que a passat aquet dissabte a un acta de Ciudadans demostre el poc tacta i la poca imatge democràtica que han donat als mitjans de comunicació 


Curioso concepto de democracia el que tienen algunos en Ciudadanos. Los mitines en la calle con vallas acotando todo el espacio y si se cuela alguien que no les guste su opinión se le echa a puñetazo limpio. Esto es lo que se le llama aplicar cierto paz y orden. No queremos imaginarnos que hubiese pasado si seguidores de otro partido hubiesen hecho algo así.
Cliqueu aquí per veure el moment: Es clar qui són els colons i els colonitzats, oi?



Zarandeixan  i expulsan a una anciana de 70 anys que protestava en un "multitudinari" mitin del PP a Asturias - VÍDEO



.@AliciaSCamacho escridassada, aquest matí, al  de  @el9nou

Alicia Camacho del PP s'apropa a una senyora de punt de venda al marcat de la plaça de Vic  i li crida: "Fora, fora, no volem merda per aquí"



Expulsio de un independentista a un acta del C'S, cliqueu vídeo




El 26J hem d'anar a votar els catalans, en direu ¿per què?


Perquè si estimeu el vostre país Catalunya i no voleu que ens continuin espolien hem d'anar tots a les urnes i votar partits sobiranistes . Hem d'anar a totes, ja no podem esperar que ho arreglin des de el govern de Madrid.

Hem de ser el poble de Catalunya. Tots els ciudadans que convivim en aquesta terra maravellosa, siguis andaluz, extremeny, galec, vasc, asturia, illenc, o canari, incloent als nou vinguts.
                                                                                                                            By: Alicia Garcia 

Som un poble humiliat, no valorat, menyspreat però alhora no ens deixen marxar.
Hem estat durant 300 anys corsecats, sense poguer defensar-nos ni podíem parlar el nostre idioma.
Era totalment prohibit. És ara que hem pogut mitjança'n la lluita dels somriures plantar cara a qui ens te feritsdesan grats de tant espoli que ens estan fent.

El govern d'Espanya sé està menja'n les pensions. ¿Que hem de fer?, ¿esperar que ho arreglin?, ¿com?
Ja sabem de qui peu calça aquesta gent. Tenen lletra dolça que ens diuen que ho arreglaran, faran llocs de treballempararan a tothom. Averi aquesta cantarella ja la coneixen del govern de Madrid.
Fa tant que hem esperat, que ja no esperem rés.
El corredor del Mediterrani ¿per quan? Primordial les mercaderies que vénen del Mediterrani no poden circular perquè no tenim tram.



 PODEMOS DEIXA FORA Catalunya d'EL CORREDOR MEDITERRANI 

Més informació cliqueu: AQUÍ




"Este artículo señala el gran deterioro de la situación social en Catalunya, realidad poco documentada en los medios de comunicación, tanto públicos com privados. El artículo también señala que las causas más importantes de este deterioro no se deben primordialmente al déficit fiscal, sino a la gran influencia que las fuerzas conservadoras y liberales han tenido sobre el Estado español y sobre la Generalitat."


Som l'unica autonomia que cobren per anar a l'autopista mès clar que l'aigua ens expolien amb predemitació i alebosia


Es l'hora de poguer fer l'independencia ¿com?.Anan a votar plegats tothom, tots els catalans i escombran a casa amb partits soberanistes i se asenguin al govern a Espanya perque el canvi real es pugui fer i es faci possible. 

                                                   

 "Es important  no votar partits unionistes."


Com diu Gabriel Rufian aquet dissabte 11/6/2016 a dit: 

 El cap de llista dels republicans a les eleccions del 26-J, Gabriel Rufián, ha afirmat que "una de les canallades més grans" que ha fet l'estat espanyol, a través de les seves institucions i del govern del PP, ha estat "fer fora la gent de les seves cases a puntades de peu". S'ha queixat dels 500.000 desnonaments i dels 120 diaris que es produeixen a l'Estat i per això ha afirmat que a la república catalana "hi haurà desnonaments zero". "No perquè siguem millors o pitjor sinó perquè intentarem ser decents". 

En aquest sentit, Rufián ha assegurat que es fan seves les reivindicacions de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH), i mesures com un parc d'habitatge social, que s'aturin els desnonaments o que es garanteixin els subministraments a les famílies més vulnerables. 

També s'ha expressat així el candidat al Senat, Santi Vidal. Ha clamat perquè a Catalunya no s'executi cap desnonament si no hi ha "consensuat" un habitatge de reallotjament, que s'aprovi la dació en pagament, i que es prohibeixin precisament els talls als serveis bàsics. Vidal també s'ha mostrat partidari d'una llei que fixi el sostre màxim a què una família ha de destinar part del seu sou per pagar despeses d'habitatge. Vidal ha acusat l'Estat d'haver "bloquejat" lleis catalanes que pretenien garantir un dret a l'habitatge. 

Rufián i Vidal ho han plantejat així en un acte temàtic sobre habitatge al barri del Congrés de Badalona, molt a prop de Sant Roc. Alguns de la desena de veïns que els escoltaven han interpel·lat els candidats republicans sobre el missatge independentista i l'efecte pràctic per als problemes de la gent. Rufián ha respost dient que ell es defineix d'esquerres i republicà perquè ser independentista era un estat polític "transitori". 

En aquest marc, Rufián ha posat en dubte que el PP sigui "popular", que el PSOE sigui "obrer i socialista", que C's siguin "ciutadans" i que a Podem "puguin". "La gent no menja de pàtries ni banderes, no volem canviar una bandera per una altra sinó per canviar-ho tot, perquè no podíem més i ho podíem tot". En aquest sentit ha insistit que el procés polític català és "gairebé empíricament" l'única opció de canvi. "No ens volem separar de ningú, el sol sortirà igualment i la terra no es trencarà, volem seguir convivint però diferent en virtut dels resultats electorals i les urnes, no renunciar a cap identitat sinó sumar-ne una de més". 

estret del diari: Naciodigital


                          Cliqueu AQUI : PER VEURE QUE HA DIT MIQUEL CALÇADA 






 Jordi Sànchez, sobre la consulta de l'ANC pel RUI: "L'hem encertat"


El president de l'entitat celebra que les bases decideixin si l'organització exigeix el referèndum vinculant. La decisió del Secretariat s'ha pres pràcticament per unanimitat
L'ANC consultarà a les seves bases si aproven exigir al Parlament i al Govern la convocatòria d'un referèndum vinculant d'independència, que previsiblement caldria ser unilateral. Així, l'entitat fa un pas endavant i incorporarà l'anomenat RUI al seu full de ruta actual, si així ho aproven els membres de ple dret, en la consulta interna que tindrà lloc el 3 de juliol, tal i com ha avançat aquest dissabte El Món.



Per altre banda: Forcadell reivindica el full de ruta per damunt del RUI


La presidenta del Parlament reivindica el full de ruta "vigent" per davant del RUI, i celebra la qüestió de confiança a Puigdemont
La presidenta del Parlament, Carme Forcadell, ha opinat que en la Diada de l'Onze de Setembre s'hi ha de demostrar que el procés viu en una nova etapa amb un Govern independentista i amb una majoria parlamentària disposada a crear un Estat propi. Per això, en una entrevista al programa 'La primera pedra' de Rac1, ha afirmat que "aquest 11-S ha de ser diferent dels anteriors".

"Ja portem 4 anys fent el mateix, ara tenim un full de ruta i un mandat democràtic, un Govern diferent del que hi havia abans, per això crec que caldria fer alguna cosa diferent. Però això ho ha de decidir l'ANC", ha matisat Forcadell, expresidenta de l'entitat sobiranista.


D'altra banda, i preguntada pel Referèndum Unilateral d'Independència (RUI), Forcadell ha reivindicat el full de ruta, "que encara està vigent". "Després de la qüestió de confiança [de Carles Puigdemont, al setembre] el full de ruta es pot canviar i modificar, però el que tenim ara és aquest full de ruta", ha reiterat.


A més, Forcadell ha lamentat que no hi hagi pressupostos i ha opinat que la qüestió de confiança anunciada per Puigdemont "és una bona mesura, una bona opció, una bona solució i una bona oportunitat". "Som un país que fàcilment ens desanimem, però fàcilment ens tornem a animar. I la qüestió de confiança animarà la gent", ha conclòs.


"De tot això hem de pensar que ens espera un estiu cal deixat on pot canviar-se el ritma del full de ruta i és clar i evident que passades les vacances d'estiu és veurà en claredat els punts hagils vers la República de Catalunya."


No hay comentarios:

Publicar un comentario