martes, 31 de mayo de 2016

Crit de ràbia per Yolanda García

Yolanda García una dona que pateix amb silenci com molta gent de arreu d'Espanya i Catalunya




Realment el que conta aquesta professora diplomada és realment escalofriant et fa possar pell de gallina. M'he atrevit a possarho al meu blog perque ella ho divulga i vol que tothom s'enterin del que estan passan moltíssima gent amb silenci.

És la realitat d'aquest país, el crit de ràbia és evident, és fort el que està passan  aquest país.
 És molt incoherent que hagin de marxar la gent més jova i preparada  a un altres països, estem a  una bombolla sense sortida, sense solució, sense ajuda, sense resoldre lo més fonamental d'una persona per pagar els costos de la seva llar als seus fills ( vergonya de pais el que vivim).


Si no es pren la gent CONSCIÈNCIA en Lluitar per el que és llei de subsistència dels nostres anirem tots abisme. Lluitem pel que és nostre, lluitem  per una societat que el govern ampari al ciutadà.
Aquest 16 de juny pel nostra futur anem votar partits sobirans per la República Catalana, lluita per la desconnexió   per que l'Estat Espanyol que espolia i bronzejat volen sols que siguem esclaus de misèria.

     Deixo una vinyeta de humor ironic per fer reflexionar qui                                          defença a qui els nostres drets 



1 comentario:

  1. Realment increible lo que una aturada amb estudis ens conte.
    Tenim un govern que ni ajuda ni solventa el problema jà endemic.
    l'unica solució es anar a votar el 26J i votar partits soberanistes que tallin d'arrel tot el espoli i patimen que te la gent

    ResponderEliminar