lunes, 30 de mayo de 2016

Reprimenda de Alfred Bosch a Ada Colau referent al Banc Expropiat




A la sessió sobre el Banc Expropiat Alfred Bosch es dirigeix a Ada Colau amb aquestes paraules:


Nosaltres condemnem de forma més enèrgica la violència, vingui on vingui, i nó, no més, donem suport, a les veïnes i els veïnssinó ,que els demanem disculpes a part que ens toqui,encare que no sigui excessiva, o no sigui, el que mès, però, els demanem disculpes, des de aquesta casa, per no fer el que calia, per tal de defensar-los i evitar-los danys.

També cal dir, que entenem des de aquesta ciutat, s'ha actuat amb ligereça, en aquest càs, primer, perquè tenim la impressió, que la culpa sempre de ser dels altres, o bé, dels mossos, que cal de demanar lis bona feina, i també demanar lis suport, les dues coses, les dues coses, , o si no, la culpa és del senyor Tries, o la culpa és d'un conflicte d'uns privats, o la culpa d'uns activistes, que no responen un correu electrònic.


 Creien, que això, no es fa així, no es pot improvisar d'aquesta manera, cal prevenir, els incendis  s'apagan a l'hivern, els incendis de l'estiu s'han d'apagar a l'hivern.

Cal previsió, és que passa que vostè, Ada Colau, és la màxima autoritat en matèria de seguretat, la màxima, això vol dir: en maduresa a costa de impopularitat de a d'assumir aquesta responsabilitat a tots els efectes.

                                    cliqueu aquí per veure el vídeo del facebook 

No hay comentarios:

Publicar un comentario