domingo, 8 de mayo de 2016

Desobeïm sensa por devant l'ofensiva antidemocràtica de l'estat espanyol

L’esquerra independentista es manifesta massivament a favor de la desobediència a l’estat

By: Alicia Garcia



El diputat de la CUP Benet Salellas assegura que la mobilització al carrer és 'l'única manera segura de guanyar la independència' 


Milers de persones s’han manifestat aquesta tarda pel centre de Barcelona amb el lema ‘Per les llibertats, avancem’. La manifestació, convocada per la CUP i que han aplegat altres partits soberanístes. El diputat de la CUP Benet Salellas ha assegurat que la mobilització al carrer és   ''l’única manera'', segura de guanyar la independència i construïr la República Catalana. ''Al carrer va començar el procés, al carrer continua i només culminarà al carrer'', ha dit.

La concentració serveix per denunciar la persecució que pateix la política catalana tant en l’àmbit municipal, 291 ajuntaments catalans han rebut requeriments de l’Audiència espanyola, com en l’àmbit nacional: el TC ha impugnat diverses lleis del Parlament. A banda dels ciutadans que hi han acudit i dels diputats de la CUP, la marxa compta amb la participació de dirigents i militants de diversos partits i entitats com Joan Tardà (ERC), Víctor Terradellas (CDC), Jaume Asens (Barcelona en Comú), Maria Dolors Sabater, batllessa de Badalona, Eduardo Reyes (Junts pel Sí), Alfred Bosch (ERC), Jordi Cuixart (Òmnium), Chema Clavero (Súmate), Rosa Alentorn (ANC), Montse Venturós, batllessa de Berga, entre més.

Segons la CUP, han secundat la crida 10.000 persones, mentre que l’Ajuntament de Barcelona ha xifrat l’assistència en 1.700.

Imatges:























 Aquest nens jugan inocentment sense saver que el seu futur es a les nostres mans ...lluitem plegats tots els partits soberanistes per obrir la porta de la llibertat del nostre poble.
                                                               
                                                                  LLUITEM PER LA REPUBLICA DE CATALUNYA





Montse Reyes una dona que lluita per el seu dret arrevatat que li torni la pensio per mal.laltia que amb les retellades es una dona transparent que no volen veure...com molta gent que no trevalla i no vol el govern d'Espanya arreglarho...marxem tallem grifo desobeïm es la manera..











     Mostre de tacks vídeos de la manifestació i tacks d'acta































foto de Alicia Garcia.



Als manifestants que van anar a la manifestació ens va donar un fullet explicatiu de perque es feia aquesta manifestació NACIÓ Andaluza //*// Assamblea Països Catalans,  que deia:

El 27-S el poble català va guanyar el plebiscit. No no més perquè el vot de les candidatures del  ''Sí'' va guanyar al de les candidatures del '' no'',  si nó perquè, si haguessim pogut votar les persones residents fora de l'estat espanyol, que no van poder fer-ho per traves burocràtiques, el vot independentista hauria superat al 50%.

Seguint aquest mandat polpular, el Parlament de Catalunya va aprovar el 9-N una declaració d'inicidel procés cap la Republica Catalana , així com la no supeditació de les institucionscatalanes a la legalitat espanyola.
Els 280 municipis que han aprovat mocions de suport a aquesta declaració estan amenaçats per l'estat. Molts d'aquest , com Celrà, Soriguera, Mieres, Argentona, etc. han desobeït el primer requeriment de l'Audiència Nacional. A més, el regidor de Vic, Joan Coma, i l'alcaldessa de Berga , Montserrat Venturós,   han estat requerits per no respectar la voluntat popular.
A Nació Andaluza, organització de l'esquerra independista andaluza, volem manifestar que:
-Condenem el recurs al Tribunal Constitucional contra la resolució sobirana del 9-N
-Condenem l'ofenssiva judicial contra 24 lleis impostos progressistes aprovats del Parlament i recorreguts al TC .
-Condenem l'escalada judicial contra els alcaldes  i regidors perseguits per complir la voluntat popular i defensar el dret a la independència.
-Mostrem el nostre suport i solidaritat als companys de la CUP i al seu posicionament que els carrècs electes exerceixin el seu dret i el seu deured'acatar el mandat popular per sobre de la legalitat espanyola.
- Ens adherim a la campanya  Sense Por.

EN DEFENSA DE LA DECLARACIÓ DEL 9-N
PER LA SOBRESEÏMENT DE TOTES LES CAUSES OBERTES CONTRA CÀRRECS  ELECTRES
PER LA SEVA ADHESIÓ A AQUESTES
PER LA INDEPENDÈNCIA, EL SOCIALISME I EL FEMINISMEDELS PAÏSOS CATALANAS I D'ANDALUSIA
VISCA LA LLUITA DE LA CLASSE OBRERA



Firmat per:

NACIÖN ANDALUZA 
Asambles Països Catalans

No hay comentarios:

Publicar un comentario