viernes, 23 de septiembre de 2016

Greu problema en la companyia d'Endesa





Un propietari que tènia ocupes i punxat per ells aigüa i llum durant 2 anys(contínua sense poder viure perquè li han posat un expedient d'Endesa i li neguen el dret a tenir llum en l'habitatge).

By: Alicia Garcia 


Realment és increïble el que aquesta passant a Espanya la mala administració , la desiria el dir: “tranquils ja s'arreglarà”..però ¿per quan?.

"semble ser que no tant sols es un càs aïllat molta gent que i va a l'oficina no tractan bé i et treuen dien que no poden fer res"

Un propietari que des del 2002 es va donar de baixa per tenir problemes en l'habitatge per humitats, les bigues que estaven en molt mal estat. Va tenir tancada l'habitatge fins que en el fa uns 2 anys concretament el 2014 li van entrar en el seu habitatge una jove família d'ocupes.

Van fer denuncia els propietaris de l'habitatge situat a Barcelona, els passos que s'han de fer fins al desallotjament(període de durada fins al desallotjament 2 anys).

La veritat no era un habitatge com perquè s'habités, tampoc tènia hipoteca ni era de la Caixa, ja que tènia molt perill, les barandas del balcó estaven en mal estat i es movian no eren fixes ja que es habian fet anteriors arranjaments de façana i van tallar el sosteniment d'aquestes baranes amb el risc de caure per desprendiment al carrer.(Operaris de baixa formació van fer l'arreglo que l'anterior arreglament de façana).

El sostre desprès en cuina i bany per les humitats motivades per diversos vessis de tuberias que eren de plom.Els mobles de la cuina i bany habian caigut al sòl per les humitats i el sostre fals que era de contra xapa es habia desprès.

Amb tot això van decidir els propietaris tancar el pis tot esperant que es fessin les obres pertinents. Un altre cas a afegir l'administrador de la finca treballava sense segur d'habitatge dit per email al propietari de l'habitatge que no ens preocupem que ens ho anaven a arreglar (sembla una novel·la però és ben cert hi ha documentació que es pot acreditar).

"Sí ens l'han arreglat vigues i grietes peró el destroç del habitatge a sigut a càrrec del propietari"

En l'espera perquè no hi hagués problemes de xispasos electrics vam donar de baixa aigua i llum.
Com va ser nostra sorpresa que ens van entrar ocupes , una família d'origen pel que sembla gitana, es van instal·lar en l'habitatge van punxar l'aigua i la llum . Va començar el calvari de denúncia, i per fi va arribar el desallotjament.

Quan van poder tornar a l'habitatge que van ser testimonis : jutge, fiscal, serveis socials, una associació de la gossera ja que tenian un gos, van quedar tothom perplexes del destrossi que va haver-hi en l'habitatge portes foradades, trencades , parets que semblaven  un colador, trencament de canonades, furt d'aixetes de l'habitatge, ja no habian mobles , ni electrodomestics si no una casa que semblava que hagués passat un tornad o un huracà, sense portes en les balconades, sense finestres.

"Lo més fort la jutgessa no va voler fer pard del destros i aixó que li va demanar el advocat del propietari de la vivenda"

en pregunto jo:¿qui defença la justicia a Espanya?

Quan ja semblava que els propietaris podian ja descansar i poder arreglar els desperfectes així ho van fer però com a estat la seva perplexitat cuan  donen de nou l'alta aigua i llum.


La companyia d'aigües no van tenir ningun problema doncs en cridar ens van col·locar de nou comptador i llest però sí van tenir i àdhuc segueixen a l'espera al fet que els solucionin l'alta la companyia d'Endesa que pel que sembla han obert a Sevilla un expedient als propietaris per saber que va succeir a la casa i perquè estava punxada.


Els van enviar una carta el curiós esque els propietaris els han donat tota la documentació demanada  : denúncia dels ocupes, el dia de la data de l'execució del llançament i continuan esperan i tenen un expedient obert i el habitatge no tenen llum.

No s'entén, què pretén Endesa amb els propietaris?

¿què paguin la llum que han gastat els ocupes?...Això és increïble.

"Una cosa és un delicte que han comès aquests ocupes que malgrat viure en una casa que no era seva van cometre destrossos i furt, ¿què li passa a la justícia a Espanya?, ¿què cal fer perquè a un propietari li tornin a subministrar llum si ha estat mata d'ocupació indeguda i furt en l'habitatge?."


Ells tan sols volen oblidar i passar de denunciar, que s'ocupi qui hagi de ferho. 

La societat viu amb un gran desemparament judicial , increïble que a uns ocupes...

" (vull aclarir que no tots els ocupes són iguals però...entre els quals per desgràcia ...es troben aprofitats, lladres, vividores , xacra d'aquesta societat en crisi)."

Necessitem viure dignament en un ordre, lleis noves no les que tenim "no preparades per lo que està sucedin en aquet moment " si no estem condemnats a ser una societat empobrida i destruïda.

¿De debò ,això és el que vol l'ESTAT D'ESPANYA?, hi ha una dita castellans que diu així:

"Divideix i venceràs...sembla que desitgin tenir-nos a tots arruïnats."

L'habitatge els ha costat un capital i àdhuc segueixen en l'espera que els donin llum ...Al fet ¿que espera la companyia Endesa que ja porten amb aquest cas 3 mesos i la senyoreta d'Endesa tan solament ens ha enviat un email?,  dient així:








Resposta a l'oficina de Endesa al carrer Mallorca: ¿que han de fer aquesta pobre gent que tant sols li passan la pilota i portan 3 mesos derrera de que es sol.lucioni?



"Volta a enviar a Sevilla docoments aveure si ara, despres de varies vegades, de enviar a Sevilla els documents que ens demanaven als propietaris , es soluciona definitivament el problema, no entenc que coi passa a les oficines de Endesa que no atenen als seus clients "

Tras haverlis fet el email, a Sevilla han trucat i els han demanat eltre cop la documentació que JA LIS AVIEN ENVIAT ....realment: ¿QUE COI ESTA PASSAN A LES OFICINES DE ENDESA ?



Veien com anaven les coses va fer cas d'un bon amic  que en va dir que fes una reclamació al Departament d'Energia de la Generalitat i pocs dies..
( molt efectiva aquesta agencia).ENDESA li va trucar i en va demanar excuses i de lo dit ...que pagues va quedar en res ... ¿Com volien que pagues un empalmi fet pels ocupes?

Ha de agrair i molt al  amic que li va ajudar en trobar la solució el mal de cap que li van fer ocupes i ENDESA

aquí us deixo l'adreça per si algú és troba amb algun problema com aquet usuari feu la reclamació i de segur que troveu  solució


VEIEN A AZNAR JA SAVEM COM VA L'EMPRESA DE ENDESA; OI?





CARTA DE RESOLUCIÓ DEL CÀS ... HAN PATIT MOLTISSIM: 2 ANYS D'OKUPES, GASTOS D'ADVOCATS, PATIMENT EN RESOLDRE QUE marxessin, ARREGLAR UN PIS TOTALMENT DESTROÇAT I A SOBRE ENDESA QUE VOLIA FEER PAGAR EMPALME DE LLUM, gracies QUE No era  DADA D'ALTA LA LLUM DEL PIS .. INCREIBLEMENT DANTÉSC semble que aixó no pugui passar al sigle XXI ..




Artícle que encare que no ve al càs pero tambe especulem i no fan res al respecta ...ara ERC vol fer pressió ...CLIQUEU AQUÍ per veure article sencer 

ERC reclamarà al Ple que l’Ajuntament pressioni els bancs per la morositat amb les comunitats de veïns

4 comentarios:

  1. Qui aixeca actes és un notari, no un jutge..havien d'haver demanat els serveis d'un notari.
    Quan els van entrar els okupes i van punxar-los llum i aigua havien d'haver anat a les respectives companyies, amb l'acta del notari i donar de baixa els dos serveis ,, així hi hauria hagut constància fefaent dels fets... deprés anar al jutjat i denunciar-ho ,així com als Mossos d'Esquadra... si s'hi hagués personat un notari i hagués aixecat acta, ara no tindrien tots aquests problemes..

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No, fins no es van treure els okupes no es podia fer rès.
      Fins que no van marxar i van poguer canviar pany no es van poguer fer les obres de arreglo del pis i van trigar 2 anys en que marxesin

      Eliminar
  2. Segona , Endesa , que era FECSA ENDESA , una empresa catalana , la va nacionalitzar Aznar amb el consentiment del Govern de Catalunya ,, i ara cobra una morterada .. fa anys eren 200.000 euris/any, com a assessor .. no és ni tan sols espanyola,,, es va fer una OPA i el Gobierno español va preferir que se la quedés una empresa italiana abans que es quedés a Catalunya... una més a afegir a les AGRESSIONS I ROBATORIS QUE ENS ESTAN FENT,,

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Lo unic que ser es que no era correcta que desprès de patir okupes encare tinguessin de pagar un empalme de llum que no haviem fet...es per aixó que es van adressar al carrer Pamplona on en pocs dies ho van poguer resoldre i molt bé. ENDESA va demanar perdó per escrit

      Eliminar