martes, 30 de agosto de 2016

Pobres de nosaltres si caiem amb el nacionalisme de Ciudadans

El periodista Tian Riba ens explica perquè és impossible fer un pacta amb el govern d'Espanya

By:Alicia Garcia


Tian Riba,amb claredat en pocas paraules explica que és el que volen fer Ciutadans: un nacionalisme amarrat anti català.


Al diari ElNacional. Cat el periodista de renom Tian Riba explica a un vídeo del diari que vol fer el partit de Ciutadans.


El periodista deixa clar que, el debat d'investidura no servirà perquè Rajoy surti esculli't president aquesta setmana, però sí, que  un abast important, històric potser.

 Fa només quatre anys qui hagués pogut fer de frontissa, ha sigut el catalanisme entès com a moviment polític, que pretenia, si no, canviar, si influir, a l'estructura de l'Estat.

 Però el 2012 va canviar tot, encare ni hi ha un catalanisme que vol influir a casa nostre, en el nostre estructura de l'Estat, però vista a la llista de fracassos centenaris, el tronc central ha optat, per crear un Estat propi.

 El resultat és inèdit en la política espanyola. Per primera vegada el que arriba des de Catalunya el Nacionalisme però Espanyol.

Ciutadans vol fer, el que Miquel Roca va intentar fa 30 anys, reformar Espanya, però, no, des de les idees del catalanisme, sinó, des de el antic catalanisme, des de Catalunya.

 Però des de el Nacionalisme Espanyol, La Sagrada Unitat de la Nació Espanyola.  És l'única proposta que origen a Catalunya, poden acceptar, els Nacionalistes Espanyols, de dreta i Esquerra, els que fan impossible de veritat, LA TERCERA VIA.

Cliqueu Aquí per veure aquest vídeo


"Pobres de nosaltres si caiem amb el nacionalisme de Ciudadans
El periodista Tian Riba ens explica perquè és impossible fer un pacta amb el govern d'Espanya...ara jo possaria la directa vers la DUI i de cap"

No hay comentarios:

Publicar un comentario