domingo, 28 de agosto de 2016

El desafortunat acord entre Rivera i Mariano Rajoy serà la bomba per nadal




L'Acord signat aquest diumenge entre PP i Ciutadans  amb 150  compromisos per millorar Espanya i ¿als catalans?, amb el que ambdós partits volen facilitar la investidura de Mariano Rajoy, com a President del Govern, conté 100 de les mesures que van acordar  amb el PSOE per  fer un  pacte de Govern en després les Eleccions del 20D.



El seu els cinc grans pactes que conté el document en matèria d'Ocupació i Creixement Econòmic ¿ocupació amb quin salari?, i socials Benestar Polítiques, Lluita Contra la Corrupció, REFORMES Institucionals i Per La Unitat un pacte d'Espanya.

"Com era de esperar rés de nou que no sapiguessim resalten a dit que si no surt elegit no escatimará en el intento"



Els punts destacats dels 150 compromisos pactats: 





     El document contemple Una Reforma i Constitucional del Senat.


En pregunto ¿a qui beneficiaran?

    "Una Modificació també Elecció dels Membres del CGPJ             

Vint Membres, la veu Cridats, nomenats pel rei, Escollits les Corts Generals (Congrés i Senat) entre jutges són juristes de reconeguda."

   

     Ara ¿a qui ha posaran?

 Reduir  els  tipos de contractes a tres i aumentar el gast social


                  Més de lo mateix....¿ a cuant els gast social ?...un aument de miseria? i aqui?


     Possar  fi als aforaments i  limita a vuit anys  el mandat del presidente del Govern   


    Bé   si es fa vuit anys el mandat polític serà temps per fernos encare més protegirse entre ells dels fraos que han arrivat a fer, empobrirnos i limitar els nostres drets : llengua e identitat .



Apliem lo que aquí exposso: escric integre de la periodista ROCÍO GIL GRANDE

traducció al català: Alicia García 


El seu els cinc grans pactes que conté el document en matèria d'Ocupació i economic growth, i socials Polítiques Benestar, Lluita Contra la Corrupció, reformes  Institucionals i Per La Unitat un pacte d'Espanya

Entre elles, El Procés Destaca Per Portar un Cap Una Reforma Constitucional, reforma del Senat i del Consell General del Poder Judicial, una reduction a Tres dels Tipus de contractes, i Els Punts acordats El passat dia al pacte 19 Anticorrupció.

1. Creixement Econòmic, Competitivitat i Ocupació

OCUPACIÓ


Si acorda simplificar the example laboral a Tres Tipus de contractes Un i no volia Com Ciutadans: indefinit, Creixent de Protecció i Formació. Aquest Segon Els contractes pretén que es converteixin en indefinits temporal. Hi haurà una bonificacions Les Empreses amb menys Acomiadaments.


El text includes la Reforma del règim dels Treballadors Autònoms. Nous emprenedors Aquells que No Tinguin income sense pagaran Els Primers anys de la quota.


Una altra de les mesures és la constitució d'un fons de capitalització per als treballadors, l'Estil de l'anomenada "motxilla austríaca".


fiscalitat


També la obligation de qui és aculli té amnistia fiscal 2012 homenatge el 10% del que s'ha defraudat una hisenda, estipula Com la llei, i no del 3%. En Com a la lluita Contra la Corrupció i el frau és revisarà l'impost Paradisos els Llista.


Si acorda rebaixar l'IRPF a Punts i Dos en depth reformar l'Impost de Societats i la del Eliminació denominat "impost al sol", Així Com la promoció d'un paràgraf "marc regulador estable i Propici" l'autoconsum d'Energia.


2. Societat del Coneixement del Benestar hi

En Lloc d'imprimació, si els reordenació Estableix estudiar les Fonts del Sistema Públic Finançament de pensions, i les retallades revertiran Matèries socials, com la Sanitat. Per onada, es promourà un Pacte d'Estat pels Serveis Socials per als Recursos Recuperar Anteriors Al 2012 Dedicats té dependència.


Si acorda elaborar el Pla Nou de l'ONU contra la Pobresa Infantil, 1 per als més salari baix i complement sous un pla d'habitatge per permetre la dació en pagament.


Una Vegada Do, el pacte INCLOU un pla de conciliació nacional laboral i familiar, Amb permís de l'unincremento maternitat de 18 a 22 Setmanes El Primer Any de legislatura són 26 a El Segon. El document Iguala ,: A més, el Permís de paternitat maternitat allà.


EDUCACIÓ


Abasta també un Pacte d'Estat contra la Violència de Gènere i un Pacte Nacional per l'Educació. Al Govern del meu imprimació és constituirà parlamentària Subcomissió de la UNA que permeti l'ONU en l'Acord Termini de Sis mesos. Durant AQUEST TERMINI Fins si hi ha Aconsegueixi un Pacte Nacional, és congelarà el calendari Implementació de la LOMCE a Tots Aquells que No: aspectes haguessin entrat en vigor.


L'educació infantil de 0 a 3 anys Passés 1 Ser un servei Públic, per la qual cosa si Implementa this document, que INCLOU Una Educació bilingüe implantar Definitivament són trilingües de Qualitat a l'Escola Pública. Els llibres seran Gratuïts 1 Través de l'ONU Sistema Públic de llibres compartits.


3. Transparència, Regeneració Democràtica i Lluita Contra la Corrupció

corrupció


Si els Aprova separació IMMEDIATA dels carregaments Públics que Hagin Estat imputats formalment o PER DELICTES encausats de la Corrupció, Fins Resolució Definitiva del Procediment judicial, Així Com els aforaments L'eliminació.


Tal Com el pacte es va aprovar en Anticorrupció Signat entre dos Partits Estableix si Impulsar Una Estudis Sobre la presumpta comissió de Finançament il·legal del PP.


Una altra Mesura Referència fa una endurir el règim dels carregaments Públics incompatibilitats Després del seu cessament.


Protegirà Els Casos d'Corrupció per denunciants i els investigarà "enriquiments il·lícits" dels carregaments Públics si Hagin enriquit injustificadament, amb molt Nivells Superiors sabien sou.


L'Acord Impulsa, en el marc del Pacte d'Estat i per la Regeneració la Qualitat de la Democràcia, una reforma electoral que permeti, Entre Altres Coses, L'Elecció directa dels alcaldes.


SENAT I PODER JUDICIAL


El Senat delimita Funcions del SUS i el Número d'reduirà Senadors. Una reforma és també Impulsa del Consell General del Poder Judicial Per Que Els Dotze dels 20 jutges siguin Elegits directly PER jutges magistrats allà i no pel Congrés (SIS) i el Senat (Altres SIS), Com Fins ara.


4. Institucional i Reforma del model territorial

CONSTITUCIÓ


Impulsar un Pacte per la Unitat d'Espanya i de Defensa de la Constitució, Estudia ENCARA és un Procés de "Actualització" de la Constitució, obrint un debat que informa a l'Utilitzeu del Consell d'Estat sobre les Modificacions Constitucionals de 2006. Per Això de febrer crear Una taula és plantades Experts per part dels Partits Polítics de tots.


I autonomies Diputacions


Una altra de les Mesures reformar és la Llei Orgànica de Finançament de les Comunitats Autònomes (LOFCA) per abordar Una Nova Finançament local de forma paral·lela ha Autonòmica que delimita millor les Competències. Això es contempla per a ELIMINAR les duplicitats i els organismes Administratives innecessaris.


ENCARA Rivera pretenia ELIMINAR les diputacions, S'HAN Finalment Aprovat REFORMES que redueixin 1.000 Milions la despesa de les administracions per Generar estalvis Destinats a Polítiques socials. També s'augmentarà el pressupost en Justícia.


televisió Pública


Garantir un Model de Servei Públic per a RTVE BASAT en la seva independència, Qualitat i política Neutralitat, assegurant l'addició Directius de selecció és l'Faci des Criteris d'excel·lència professionalitat allà.


Si regularà el mecanisme m de reprovació pel Congrés i posterior cessament del fiscal general de l'Estat.


Les limitació "portes giratòries" entre la Política i la carrera judicial, Terminis estrictes amb el retorn de moratòries per a la carrera té judicial.


ELIMINAR la possibilitat f dels parlaments que Autonòmics puguin proposar magistrats dels Tribunals Superiors de Justícia.


5. Unitat d'Espanya


L'Acord INCLOU EL Àmbit defensor en la crisi de la Unió Europea als Refugiats compatibles amb els Compromisos adquirits a la UE són de Regulació Política migratòria. També mantenir un actiu paper d'Espanya en l'OTAN i Compromesos amb la Política Comuna de Seguretat i Defensa Per La Seguretat Garantir PROMOURE i La Pau i l'Estabilitat.


Un altre aspecte m és el Desenvolupament del ple Impulsar el Pla de Nacional de Lluita contra la violenta radicalització Estratègic, Amb L'objectiu d'ACTUAR amb determinacion Contra el gihadisme.



Qui dessitgi veure mès informació AQUI TENIU TOTS ELS 150 compromisos per millorar ESCANYA  ...CLIQUEU AQUÍ



No hay comentarios:

Publicar un comentario