miércoles, 23 de septiembre de 2015

Mons catolics paral.lels

Realment l'esglesia a Espanya es revolta està cla que el pensament es ben diferent .

By: Alicia Garcia 

L'esglesia a Catalunya es ben clara que va a favor del procés sobrirà tenim visió europea com ben clà explica el bisbe de Solsona que està ben declinat al procés soberanista i demana que es voti a la candidatura de Junts per Sí.... :

El bisbe de Solsona demana el vot per Junts pel Sí
Els bisbes catalans responen el cardenal Cañizares i defensen la «legitimitat moral de totes les opcions polítiques» :
Durant els darrers temps, el discurs de Novell ha trencat radicalment la percepció inicial. Ho va fer l'any passat, pocs dies abans de la Diada, quan en el Full diocesà va assenyalar: "Quan s'afirma que Catalunya no té dret a l'autodeterminació i que seria il·legal la consulta, s'està usant la llei per impedir un dret fonamental que és anterior i superior a l'ordenament jurídic vigent". Ara, quan només falten quatre dies per la data clau del 27-S, es torna a pronunciar en el mateix sentit.

Més informació clican enllaç

http://www.naciodigital.cat/noticia/94997/bisbes/catalans/responen/cardenal/canizares/defensen/legitimitat/moral/totes/opcions/politiques


http://www.naciodigital.cat/noticia/95024/bisbe/solsona/demana/vot/junts/si


Enllaç:  El bisbe de Solsona anima a tocar les campanes diumenge per anunciar que "ha arribat el dia de la llibertat"

El bisbe de Solsona, Xavier Novell, ha animat a totes les parròquies de Catalunya a tocar les campanes diumenge a les nou del matí per anunciar que "ha arribat el dia de la llibertat". Novell ha afegit que és "el dia que tenim a les nostres mans la decisió sobre el futur del nostre poble". Així ho ha manifestat a la glossa del dia 27 que s'ha publicat aquest dimecres a la pàgina web del bisbat de Solsona.

 Ben clà es la diferencia de pensament que ni a a l'esglesia nacionalista espanyola que viu encare a la dedad Mitjana...on la foscor i la por apasiguava a la gent del poble plà,  veuen perillar el seu patrimoni ni declaran a hacienda i es un món apart...fins cuan ?...obliga a anar aquet divendres a  resar com si les coses de la vida s'arreglesin fen un miracle ...





 "resar per la unitat d'Espanya"
"Des del punt de vista moral el que passi el 27-S planteja unes qüestions de gran gravetat", afirma en una carta
El cardenal arquebisbe de València, Antonio Cañizares, ha fet una crida aquest dimarts als fidels de la diòcesi a "resar per Espanya i la seva unitat". Per aquest motiu ha convocat una vigília a la Catedral el proper divendres a les 20:00 i ha demanat a totes les parròquies que incloguin oracions per aquesta mateixa intenció durant un mes en totes les misses.

"No hi ha cap justificació moral per a la secessió", ha argumentat Cañizares, que ha enviat una carta pastoral, firmada també pel bisbe auxiliar de València, Esteban Escudero, on han afirmat que cal resar a favor de la unitat d'Espanya "davant la urgència que hi ha, davant la gravetat i la decisiva situació on ens trobem".

Tot i això, la carta assegura que "no entrem en valoracions polítiques" i que "des del punt de vista moral el que passi el 27-S planteja unes qüestions de gran gravetat"
 

http://www.naciodigital.cat/naciosolsona/noticia/16284/bisbe/solsona/demana/vot/junts/si


El Papa Francisco está a favor de la independencia...

 

 

Después de la audiencia con Martínez Sístach, cardenal y arzobispo de Barcelona, el Papa ha enviado este "tweet" que hace clara referencia a la cadena humana por la Independencia que se celebrará el día 11 de Septiembre.
 Por todos era sabido que el Papa Francisco es cercano a los postulados independentistas y que tiene estrechas relaciones con los jesuítas catalanes, una orden mendicante muy arraigada en Catalunya y que controla parte de la Educación concertada en el país.

 http://www.mediavida.com/foro/off-topic/papa-francisco-esta-favor-independencia-490140

Es clà i evident que l'esglesia Espanyola no segueiç lo que marca el Papa ...cada un segueiç móns paral.lels i demostra en claretat qui ha evolucionat i qui te un gran esforç que no evolucioni si no als seus interessos.


No hay comentarios:

Publicar un comentario