lunes, 5 de diciembre de 2016

¿El perque volem l'independencia?....¿voler seguin pagan a tota aquesta gent?

by: Alicia Garcia


Sense esmentar a la DUQUESSA D'ALBA
Aquet article va decicat als indecisos, per cert ,aquest dos ducs cobren extraordinaries fortunes per tant sols tindre terra regalada i cobrin i emprobeixen a tots nosaltres.

"Constitueix aquests dominis, concedits per les Corts al primer duc de Wellington(regal que ens costa un ull de la cara), en recompensa dels serveis que en la guerra de la Independència va prestar á el nostre país, l'anomenat «Soto de Roma», de la província de Granada, que dista de la capital uns 16 quilòmetres. Coneixem a la duquessa d'Alba de la qual és tot sabut la gran fortuna que gaudeix amb els terrenys que no conrea però rep una enorme fortuna per tan sol el fet de tenir aquestes terres si vam sumar a la família dels Wellington"

Acta a Nou barris en el Casal Popular Tres Voltes Rebel






Es per aixó l'importància de fer el REFERENDUM per la nostre INDEPENDÈNDIA com diu al programa dels MATINS 


                                                             CLIQUEU AQUI PER VEURE L'ENTREVISTA 


mes sobre article de entrevista els matins

Marta Rovira diu que una inhabilitació de Forcadell precipitaria el referèndum



Mès sobre Carme Forcadell a RAC1


La investigació contra Carme Forcadell podria durar un any i mig més. Segons publica La Vanguardia Digital , la Fiscalia ha demanat al Tribunal Superior de Justícia que allargui la instrucció fins a 18 mesos prorrogables. Considera que és una “causa complexa” perquè s’han agrupat dues querelles en una sola investigació.Són la que afecta només la presidenta del Parlament i la que també esquitxa Forcadell i la resta d’independentistes de la Mesa per diverses votacions vinculades al procés. Segons aquesta informació de Quico Sallés, la Fiscalia s’empara en un article de la Llei d’enjudiciament criminal que permet allargar el termini de mig any per la instrucció d’una causa penal.
La investigació contra Carme Forcadell podria durar un any i mig més
"Això no va de grups polítics, d’institucions només o de compromisos personals, va de tots nosaltres. I quan intenten inhabilitar tot un poble, cal que aquest poble faci realitat i toca alhora que es desvirtualitzi. També us dic, presidenta, i a tots els membres de la Mesa, que mai no caminareu sols"
Carles Puigdemont


No hay comentarios:

Publicar un comentario