domingo, 4 de diciembre de 2016

Acta a Nou barris en el Casal Popular Tres Voltes Rebel


ByAlicia GarciaDiumenge 04. 12. 2016 en el Casal Popular s'han reunit en el dia d'Andalusia diverses personalitats amb un front comú la independència i la llibertat: Margarita Cerdà de SÚMATE, Anna Gabriel diputada de la CUP, José Gargante regidor de la CUP capgirem BCNHuan Batlle de Nación Andaluza.


Al començament de l'acta s'hi han excusat de ien que Anna Gabriel no podria ser perquè es trobava indisposada del viatge a l'Havana per anar a l'enterrament de Fidel Castro al·leguen que no era per el tracta rebut a Cuba, sinó, per les hores d'espera a l'aeroport de Madrid seguidament han començat.

"He de destacar que el regidor José Gargante va esposar que s'està actua'n de valent sobre els treballadors al municipi, ja que no tots cobren el mateix sou ni tots són treballadors indefinits.... perquè la situació canvi i agafi força a tots els municipis a dit, és al poble qui ha de fer el gir per portar Catalunya a la seva llibertat.

Deixo tota l'actuació que va participar.                                       
Moment a la sortida del Casal Popular a l'entrega de flors al monument de Blas Infante

(Plaça Guineueta)
   Dues banderes amb un únic objectiu la Independència i la Llibertat dels 2 pobles                                  Huan Batlle, Margarita Cerdàn , José Gargante video  resum acta de: Som Sobirans


No hay comentarios:

Publicar un comentario