sábado, 30 de abril de 2016

Flandes oneixa la senyera


Flandes oneixa la senyera Avui a les noticies de prensa m'han sorprés a veure que Puigdemon al anar a Flandes a sigut rebut amb el himne de Catalunya tot una cortesia de un Estat en vers a el poble de Catalunya aixó vol dir moltíssim ja que es un esglaó de reconeiçement en vers a nosaltres de 2 pobles que se agermanan i fan força per que el poble de Catalunya sigui reconegut com Estat que volem ser . Aquí deixo el vídeo del moment .. clica: tocan amb el carrilló el himne: dels Segadors
                                                 



Bèlgica ha rebut el president del Govern de la Generalitat, Carles Puigdemont, el conseller d'Exteriors, Raül Romeva, i el representant de Catalunya a la UE, Amadeu Altafaj, amb l'himne oficial de Catalunya com si jà siguessim un Estat independent, molt bona senyal per nosaltres i com reconeiçement a un poble que pateix expoliació des de fa 300 anys.


A més, l'alcalde d'Anvers, Bart de Wever, ha rebut Puigdemont a la porta de l'Ajuntament, tal i com és pot veure en els fotos d'aquí sota al rep amb una encaixada de mans.




                                          
                                   Moment del himna de Catalunya a la plaça principal de la ciutat d'Anvers


                                
                                Tot seguit, el president català ha signat el Llibre d'Or del consistori belga tot un honor .




No hay comentarios:

Publicar un comentario