viernes, 10 de julio de 2015

Trovade dels amics de Sala Matín presenta la candidatura de nou de la mà del seu amic Laporta

Aquet divendres dia 10 de juliol del 2015 al carrer Provença nª300 se ha fet una trovada dels amics de Sala Martin del facebook on ha presentat al seu amic Laporta que es presenta de nou per ser de nou president del Barça .


  El presentador del acta explica que ni ha un avans i un desprès del Barça.



Sala Martí presenta el perquè es aquí explica que no estarà de nou a la seva candidatura, te tota la seva confianza plena amb la seva candiratura, però la Silvia la seva companya  serà mare del seu fill de nom Maximos,  ell el seu deure es dedicarse al paper de pare, es per aixó que no es presenta de nou.
Explica que malgrat que es van perdre diners cuan Laporta , el jutge va dir que es van perdre 63.000.000 i tota aquesta pérdua es va perdre amb Gaspar encare que van haver pérdues van generà beneficis i va dir que tot era fals  Sala Martí ho explica, al seguent vídeo:





No ni ha cap necesitat de dir que ho van fer malament perque no va ser veritat, diu que els altres diuen van reduir la deute, tots els deudes es deuen al pagament dels jugadors , no deuta bancari si no de altres equips,diu Sala Martin. Sobe les xarses socials avui en dia una gran part rep la informacio sobre les xarses socials , els mitjans de soport de paper manipulen les noticies , sempre ha existit i gracies a aquesta eina mitjançan les xarxes socials s'obra una porta que no es pot sensurà, son la garantia perque tenim la expereiencia diu Laporta, se ha destruit molt del que es va construir.. Ho explica en aquet vídeo.



 Laporta explica com va coneiça a Sala Martin...el trevall que va fer a la junta ...trevallava  amb video conferències amb les noves tecnologies...






 Explica que va ser una temporada perfecta, som garantia , estem trevallan perque torni el eslogan UNIFEC en el pit de la camiseta, no os creieu ...que  l' ùnica publicitat es Catar, ni han moltes empreses que podrien donar molts mès calers que la publicitat del eslogan  Catar...vol un discurs en possitiu diu Laporta , ha de tindre un president fort, explica al seguent video...





 Explica que no es igual un debat de dos o un debat a cuatre, se ha de converça als indecisos....

 Fem una encuesta i el que tingui millors resultats tiri endevant....explica al seguen video





Cloenda de la trovada ...




                           

                                                                     SR LAPORTA























No hay comentarios:

Publicar un comentario