martes, 21 de julio de 2015

Una nova Constitució per la República Catalana amb Santiago Vidal 21/07/2015

La desobediència ens portarà la llibertat del nostre poble que orgullós estaria Mandela o el senyor Ghandi de tot el poble català ha començat dien  Santiago Vidal 

By: Alicia Garcia 

 

Ha començat dien que despues de fer les votacions comenzarem a traballar si tot surt bè per començar a fer jà tot el que jà tenim travallat amb l'equip.Tardaràn un any aproximadament fins el 2017. Sabem que el president Rajoy no tornarà a guanyar les eleccions, llavors arrivarán els pactes amb el nou govern, ells, intentaràn vendrens  l'idea que hem de arrivar a un acord, canviaràn la Constiució Espanyola, ens diràn que faràn un Estat Federal ha dit Santiago Vidal.
Serà cuand tindrem de anar amb peus de plom , és llavors, cuand ens divorciarem de la parella, decidirem que fer.
No serem nosaltres ,si no vosaltres qui decidirà , nosaltres acatarem la decisió del poble.
Desprès del 27 de setembre, per Març o Abril del 2016 ,és tornarà a votar, aquet vot serà crucial per nostre porvenir, ha comentat Santiago Vidal.
 No hem de tindre por , és amb la por amb el que jugan, nosaltres pretanyem a Europa.
Espanya, possaràn traves , tot el que calgui ,per que no tranquem amb Espanya. Ells tindràn de respectar la voluntat de tot un poble.
Deixo part de la xarrada de aquesta tarda on parla : que passarà desprès del 27s , acte molt obert, sincer i amb seny, on tot el món que a estat a pogut preguntar-li dubtes del procès.














 Imatges de N.F ...
"moltes gracies per poguerles expossar al meu blog"















 "Ens ha contat Santiago Vidal que és veu mès no com polític, si no com per servir Catalunya de manera mès civil i ciutadana."


Més informació a e-noticies

 "El jutge Santiago Vidal ha pronosticat que el DNI català arribarà a mitjans del 2017. “Sempre he matisat que el procés de transició d'una nació cap un Estat requereix com a mínim un any i mig”, ha comentat."


                    El Punt Avui Televisió 23/7/2015......programà sencer on Santiago Vidal parla                           

No hay comentarios:

Publicar un comentario