domingo, 7 de junio de 2015

Expectacular golejada del Barça en la Champion 2015

Ahir va demostra el Barça la qualitat d'organització i destresa dels seus jugadors :
Xavi Hernández, Andrés Iniesta,Leo Messi , Gerard Piqué, Dani Alves , Sergio Busquets i Pedro Rodríguez, els quals van estar ja en els anteriors copes del triple i unic equip amb tornar a guanyar la copa.

 

 

Feia tres anys de l'absència de guanyar la Champion però anit van tornar a demostrar la qualitat d'organització i execució de l'equip.
Xavi Hernández ens deixa, però això sí, amb un grat record del seu treball ben fet i esforç aconseguit. Esperem tod@s els afeccionats que tornem a trobar-ho treballant de valent com a assessor o en un futur com a entrenador d'aquest equip et volemv Xai Hernandez.




Millors imatges dels gols del partit de la Champions clican AQUÍ

Primera part del partit    i  Segona  part del partit  de la Champions 2015

Després d'haver guanyat el Barça els afeccionats no van trigar a deixar-se veure per la tradicional celebració en les rambles de Canaletas a Barcelona eran milers d'afeccionats que van gaudir com mai del seu triomf .
Ja és ben sabut que el Barça és més que un club i és així ahir mundialment el triomf es va celebrar des de Japon, Corea del Sud, EUA, Europa Africa. És un equip que ha sabut unir a totes les nacions pel que representa, el seu esperit de lluita i sobretot el que significa la llibertat d'un poble.





Una mica de história de les copes guanyades per el Barça clican aquí

No hay comentarios:

Publicar un comentario