domingo, 16 de noviembre de 2014

Rajoy anuncia que viatjarà a Catalunya per explicar-se millor

Rajoy anuncia que viatjarà a Catalunya per explicar-se millor

Realment no entenc la horatoria d'aquest senyor que ha deixat al pais a la ruïna, amb els desaucis, la pobresa extrema, la falta de treball. Ha trencat el sistema del país.

                                                                    Enllaç vídeo                                                                             


Sembla ser que vol viatjar a Catalunya per explicar-nos millor, el què?..Si ja està tot dit i exposat. Ha portat al constiucional el procés del 9 de novembre , ens ha dit que Nó clarament a dialogar amb el president de la Generalitat, no vol arribar a un acord, tampoc vol negociar. Que cal explicar llavors?
La ira que té el seu partit ja que se'ls està escapant aquest territori tan suculent que tènia colonitzat fa que faci el impossible per intentar mediar  i evitar la surtida que farem tots nosaltres. La veritat és...que hi hagués sigut millor per nosaltres  haver-ho fet abans però no habian els mitjans tan clars que el seu govern en ha brindat a les mans amb els seus actes, el ministre Wert..entre altres. No és el més adequat, ni defensan al poble amb les seves diversitat de cultures i llengua ni tampoc té aquest interes que ha demostrat a Austràlia de volguer  mitjançan el diàleg volguer arreglarho...en fi senyor president parli vostè i aclareixi al poble cantalà que és el que pretén fer i pensen fer...Esperem que no ens doni al poble català una altra nova decepció ja que ens deu molts diners...i d'això vostè no parla a Austràlia si no que hem d'estar units ja que aîllarse com diu vosté no es bó. per qué senyor Rajoy?... per anar sostenint Espanya?.
Catalunya ja no pot aguantar més espoli, ens està perjudicant vostè...amb vostè millor  parli i com han dit  per televisió del canal de Tv3, el poble català, decidirà que fer mitjançan  unes votacions democraticas en la qual vostè senyor Rajoy no ens deixa ni parlar ni decidir el nostre futur.

No hay comentarios:

Publicar un comentario