miércoles, 26 de noviembre de 2014

ECN empresa de cables conductors electrics ,ha tancat avui a Barcelona , estava situada molt prop del mercat del Ninot.

ECN empresa de cables conductors electrics ,ha tancat avui a Barcelona , estava ubicada molt prop del mercat del Ninot.
Els treballadors que eren d'origen basc com  l'empresa, s'han manifestat aquest matí davant de l'edifici d'aquesta empresa
Contrasta amb el que ha dit aquest matí Rajoy a la sala de Diputats


Rajoy diu: "ESTEM  en LA BONA DIRECCIÓ"


"Todas estas medidas son suficiente prueba de que para nosotros la economía productiva y las empresas productivas son, sin duda alguna, una prioridad fundamental en la acción del Gobierno. Estamos avanzando en la buena dirección"

A més, en el que va d'any s'han creat "més de 93.000 empreses noves", un 4,4% més que en el mateix període del passat exercici, mentre queien un 9,4% les dissolucions d'empreses, amb el que la creació neta d'empreses en 2014 ha augmentat gairebé un 5%.

Una evolució que avala el Banc Mundial, que ha millorat 19 llocs la posició d'Espanya en el rànquing de països que més han millorat les facilitats per crear una empresa, amb el que ens situem ja en el lloc 33.
Duran (CiU) dice a Rajoy que "no dando respuesta a Cataluña" no se ayuda a la economía productiva
Mès informació cliqueu al enllaç

 

 Fen balanç a finals d'any diu:

Rajoy augura un 2015 "molt bo" i treu pit per una gestió que "no ha deteriorat l'essència dels serveis socials"

PD: Anem bé amb aquet president, oi? Cada vegada tancan més empreses i ni ha més gent aturada

 
                                      :::::::::::::::::::::::    HISTÒRIA de ECN ::::::::::::::::
L'empresa inicia la seva activitat en 1959, fruit de la fusió estratègica de Echevarría Germans i Cablerías del Nord (Cablenor). En 2006, és adquirida pel Grup General Cable.

ECN Cable Group uneix l'experiència i el coneixement en la trasformación de metalls, la fabricació de conductors i la producció de materials a força de compostos polimèrics per a la seva aplicació en la indústria del cable elèctric.

ECN Cable Group està situat a Vitòria, estratègicament situat al Nord d'Espanya i Sud d'Europa, amb immillorables connexions per al transport terrestre, marítim i aeri, la qual cosa li permet oferir una resposta ràpida i eficaç a totes les necessitats dels seus clients.

ECN Cable Group és una empresa moderna de producció de conductors elèctrics preparada per aprofitar tots els fluxos i sinergies d'un procés global que completa el cicle des de l'adequada selecció de matèries primeres, transformació dels metalls i confecció dels seus fabricats fins a un equip logístic amb els sistemes més avançats, per aconseguir que els nostres productes estiguin en mans dels nostres clients en un termini immediat.
Tots els productes són sotmesos als controls de qualitat més estrictes, els quals verifiquen el compliment de totes les especificacions pertinents, tant nacionals com a internacionals. Això permet a ECN Cable Group mantenir el seu sistema de Gestió de Qualitat basat en la norma ISO 9001:2000.


                     ::::::::::::::::::::      LÍDER Al MERCAT EUROPEU:::::::::::::::::::
Des de la seva fundació, ECN Cable Group ha tingut una forta vocació exportadora, sent coneguts els seus productes en més de 140 països. Actualment l'empresa és capdavantera, al mercat europeu, de conductors i cables de terra, a més de capdavantera, al mercat nacional, de cables aïllats d'energia. Els seus clients més importants tant a nivell nacional com a internacional, se situen en els sectors més diversos:

• Companyies Elèctriques.
• Almacenistas i Distribuïdors.
• Traders.
• Instal·ladors i Enginyeries.
• Altres fabricants de cables i conductors.

La missió fonamental de ECN Cable Group és satisfer les necessitats dels seus clients d'acord amb la seva màxima: “La satisfacció del client, primera prioritat”, amb una resposta altament competitiva.

ECN Cable Group, a través d'inversions en mitjans productius i tecnologia (R+D), formació contínua i sistemes de gestió, manté la seva condició de fabricant de productes de qualitat, altament desenvolupats, amb una excel·lent posició competitiva i vocació de servei al client.


Mès informació cliqueu al enllaç


"Per desgràcia ECN ja no es troba a Barcelona i els treballadors formen part de la gran llesta d'aturats."


No hay comentarios:

Publicar un comentario