martes, 25 de noviembre de 2014

¿Quan ingressen a la presó aquí a Espanya als corruptes?

Quan ingressen a la presó aquí a Espanya als corruptes?
Realment lamentable el que està succeint aquí a Espanya amb els nostres polítics, cas Urdangarín,entre altres escàndols que deixen perplexs a la ciudadania. Aquí, que estem esperan?...


Tindriem de prendre exemple amb els nostres veïns portuguesos, que ja estan aplicant a l'ex primer ministre de Portugal José Sòcrates la pressó reservada per a agents de les forces de seguretat, en la localitat d'Évora, en compliment amb l'ordre de presó preventiva decretada pel jutge que instrueix el cas pel qual és investigat. Podrà estar en aquesta pressó preventiva fins al 2018 en ser extremadament delicat aquest procés pot quedar-se preventivament 40 mesos fins que se celebri el judici.
L'anomenada "Operació Marquès" també ha suposat la detenció d'altres tres persones properes a Sòcrates: l'empresari Carlos Santos Silva, el xofer Joao Perna i l'advocat Gustavo Mendes... ara aquets... aniràn a una pessó normal.
"L'honradesa dels nostres veïns és un bon exemple que aquí no funciona el sistema."
Segons sembla aquí no tan solament es burlen de la justícia , si no ,es passegen, viatgen fins i tot, cap a Suïssa . La veritat aquest país no funciona. Se'ls cola o... nó, un tal Nicolás i aquí no succeeix rès . ¿En quin país vivim? Què intenten distreure'ns i que la justícia no faci rès..per remeiar tanta corrupció?.

Mès clican al enllaç:LA VANGUARDIA


Deixem senyors/as Espanya la seva curruptela.
Esperem que el nostre president Artur Mas aquesta nit agafi les regnes i digui el Full de  Ruta a seguir cap a la nostra llibertat e independència , ja que ...és insosteniblement i vergonyós el que estem suportant el nostre poble català.. que ja no pot seguir aquest ritme desorbitant de delinqüència gobernamental.. en una societat malalta que no sap dirigir a un poble que està passant gana , penúria...i ja no són tan sols els emigrants ..si no...nosaltres mateixos els ciutadans catalans que tenim de mendigar les engrunas que ens donen.....per sostenir a la resta... això... és realment increible i absurd.
Esperem que Artur Mas dirigeixi el Full de Ruta cap a les plebiscitarias com a l'ANC va dir ahir a la tarda a la plaça de Sant Jaime que ens portarà a una DUI i tanquem la porta que durant 300 anys ens van obligar a tenir oberta a una història que no és la nostra si no del fruit de la ultima colonització obligada ...cap a nosotra Catalunya.


Plaça Sant Jaume 24 de novemble 2014L'ANC reclama les plebiscitaries




No hay comentarios:

Publicar un comentario