sábado, 14 de julio de 2018

64è Sopar a la fresca a La Taberna gallega

El 11 de juliol com cada 11 de cada mes fan un event -tertúlia dedicat a un tema important per la Republica Catalana..

by: Alicia García

foto de Alicia Garcia.


Aquest acta ha sigut dedicat a la dona, titulat: 
"Ara és l'hora de les dones" dedicat a totes les dones motors essencials per La independència i la República independent de Catalunya

Va ser possible com cada 11 de cada mes per l'entitat Suma-te on van convidar a l'ex-alcaldessa de Badalona: Dolors Sabater i a la presidenta actual de l'ANC Elisenda Peluzier on van deixar patent la importància que ha tingut i te la dona pel treball brutal amb esforç i ànima per poder arribar aquest fi.

Elisenda va explicar que si ara hem arribat on estem és gràcies a totes les dones que s'han sacrificat amb cor i anima perquè sigui possible i que el món ara vegi qui són i qui som el nostre poble.

Vivim un moment delicat però encara que no hem arribat del tot al cim estem molt a prop de què arribem. Sera quan estigui tot lligat i endreçat.

Queda ben clar que Europa jugarà un paper molt important però s'ho hem de donar fet, amb proves, documents i imatges on és veixi clar qui ens ha volgut fer mal.

Durant anys, sigles ha sigut així però és tant l'afer de no voler escoltar, trepitjar i espoliat vers a un punt que quasi es fa difícil viure que el pes judicial de l'extermini social a un jutjat internacional farà palesa de la veritat.

Dolors Sabater va deixar clar que és als municipis on és  d'arreglar tot el mal fet a la societat on la dona és la que pitjor està patín aquesta lluita de poders, ja que  els sous més precaris, és la més explotada, i maltractada des de el govern central...

Deixo alguns vídeos on es pot veure la quantitat de gent que va vindre i el caliu d'aquell moment ....













Una imatge d'una servidora amb Mercè Pagès i amb Jordi Alba i Dolors Sabater


Fotografia amb Margarita Cerdàn membre de Suma-te



No hay comentarios:

Publicar un comentario