martes, 14 de noviembre de 2017

IRÍDIA associació d'advocats especialitzats en drets humans

by:Alicia Garcia



Una associació d'advocats especialitzats en drets humans estan recollint denúncies sobre el 1 d'octubre del 2017, ja que, es veuen delictes constitutius del mal tracte que van rebre els ciutadans catalans, incloent-hi algun cas els perduts de visió en un ull, traumatismes, tocamients, insults, vejacions  i sobretot angustia per policias nacionals i guàrdies civils que van intentar impedir les eleccions, portant les urnes. Per ordre de Mariano Rajoy.

També és necessari fer explicacions i inclusions, així com poder actuar de forma anticonstitucional.
Una part de les denúncies tindrà lloc a Espanya t i altres tindrà lloc fora.

 Faltan mecanismes ciutadans i faltan els essencials es troben desanunciats.
Han d'erradicar les bales de goma a l'Estat espanyol.
Si  a Catalunya estava les bales de goma il.legalitzades  havia de respectar, hi ha més ha quedat  dolor i sofriment que avui és viu que pugui erradicar-se en el futur.
Cal fer justicia i que paguin qui de debo va tindre culpa i se ha de aclarir per el bé del poble no tirar sorra com si no hagues passat res, perque sí, va passar i tambe se ha de dir que amb violencia vers un poble no es pot anar amb plé sigle XXI .

Semble mentira que un govern hagui causat tant de mal al poble de Catalunya que tant sols volia votar i volia i vol ser lliure de un ESTAT ESPANYOL que tant sol vol els nostres calers mentres ni arregla pas res a les families catalanes que pasan miseria, sense feina estable i bé pagada i fortes restringions per les elevades factures de energies.




Afegiexo la pàgina web de contacte d'aquesta associació per si tens interès a col·laborar o denunciar

Cliqueu AQUÍ 


TESTIMONI AFECTAT 




Article Relacionat



EN EL ARTICLA  ES VEU CLA QUE HAN COMÉS DELICTA EL GOVERN DEL PP


No hay comentarios:

Publicar un comentario