jueves, 2 de noviembre de 2017

Eduardo Segarra especialista en Dret Internacional


Aquesta tarda ha vingut al diari El PUNT Avui un especialista de Dret Internacional Eduard Segarra i ha explicat en tres minuts que ha durat la conversa telefònica amb claredat tot els que hem vist a Catalunya especialment els empresonaments dels alts càrrecs del Parlament.
byAlícia Garcia

Explica bé el que ha passat i ens han fet una aberració política absolutista.
Se'ls envia a presó perquè qüestiona la llibertat de asociació, de reunió e inclús el dret de vaga ... Els castiga per la vaga del dia 3 ..

"Ho Montesquieu ha mort,o la separacio de poders ja no existeixen o els drets humans són una firfa, perdoni diu."Ha dit .

La persona el mandat europeu dóna 60 dies perquè aporti proves, i que la aclarissin  30 dies més ...ossigui si l'entrega o no l'entrega ...
El dret d'asil és bassa amb el dret humanitari per aquelles persones són perseguides per aquelles idees ... Els seus idees sexuals, la seva cultura i és d'ESTAT a EStat l'Estat decideix si  dret a ser protegida.

Deixo un video domestic de mala qualitat pero no te desperdici l'importancia del que diu EduardSegarra per entendre el que ens vindrà a partitr d'ara .




Esquema de com anira ara el cas de Carles Puigdemont a Belgica



No hay comentarios:

Publicar un comentario