domingo, 14 de mayo de 2017

La llengua dels valencians

By: Alicia Garcia


Perquè després digui algú il·luminat de la llengua valenciana és un dialecte del castellà.


Com ha canviat tot des de que Rita barbarà amb el caloret feia la gracieta i parlava malament el valencià perquè ni falta li feia parlar-ho bé, tan sols parlava per mig contentar per qui estimava la seva terra, encare que fos dirigit per al partit del PP, no podien fer rés.

El document signat ho diu tot : del grup :Sóc valencià i parle catalàarticle relacionat amb el article: CLIQUEU AQUÍ

L'Acadèmia Valenciana veu compatibles el valencià i el català fen pales  a la seva pagina 

 L' institució publica  del seu diccionari amb  suport de 16 académics, i la abstenció de dos i la votacióLLastima que va morir i no va poguer dir tot el que savia

QUINA TXULERIA TENIA RITA BARBARá mireu :
La faraona va morir llàstima va morir i ara no pot xiular ¿Por qué acabó Rita Barberá con una gran depresión?


                                llástima que moris i ja no va poguer declarà
Ara que ha mort Rita Barbarà sembla ser que tot es possible de refer el que fa 302 anys van desfer els Borbonics: Ser de nou Països Catalans temps al temps tot torna a ser de nou....

Valencia torna a ser alliberada del pes faxista carrers en concrec 51 retiran els noms impossats que els reguim franquista va impossar als seus habitants .
L'Ajuntament de Valencia retirarà aquest estiu dels seus carrers 51 noms impossats .

"Així ho ha assenyalat la regidora de Cultura Gloria Tello, que ha presentat l’informe elaborat per l’Aula d’Història i Memòria Democràtica de la Universitat de València. Tello ha indicat que el canvi es realitzarà des del màxim respecte a la llei i amb el convenciment que la ciutadania que té dret al fet que la denominació de les vies publiques sigui objecte de trobada i no d’enfrontament ofensa o greuge. Així mateix, ha afegit que la proposta dels carrers a canviar i el nou nom que rebran s’ha elaborat amb el màxim rigor i professionalitat i seguint l’informe de la Universitat de València."

informació estreta del diari digital VILAWEB ....cliqueho aquí per ampliar infornacióNo hay comentarios:

Publicar un comentario