lunes, 29 de mayo de 2017

Inquisició actual a Catalunya en el sigle XXI



Tothom  mes o menys sap o a lleixit algun escrit referent a l'inquisició a Espanya

By: Alicia Garcia



En la actualidad la mala maror de la crisis actual en que tot va malament es veu clà , quelcom pasa.
 Si veiem que el tracta del govern d'Espanya com tracta a la seva gent , no es el mateix a Extremadura (cliqueu enllaç) que a Catalunya  on mès índex de atur ni ha es en el Barcelonés:(Cliqueu enllaç)


i si a més es torna difícil mantanir una feina estable, arrivar a fi de mes i es hinfla les factures es veu cla que la situació es greu.


Perqué el títul?

Per que es veu cla que el govern d'Espanya  através de'l Minister de Interior ens está fen càstic , maltracta, i creman poc a poc a la foguera .
Es clà que volen matar tot resta de una identitat cultural, una llengua i unes persones que lluiten cada dia per sobreviure en una societat espanyola hostil vers a nosaltres. Per exemple operació Catalunya on va saltar la noticia i el gran escàndol de investigació del govern del Estat d'Espanya on es un crim d'Estat i gracies al diari Publico va surtir a la llum

Cliqueu aquí ver veure el documental sencer




Altre cas on es te el punt de mira a Catalunya, son les ENERGIES, els catalans de mitjana som els que mès paguem de tota Espanya. La generalitat a reclamat a ENDESA que retornin els calers a PYMES que han inflat els rebuts amb alebosia incloent a ciudadania sense cap culpa que uns OKUPES mentres hi eren a un pis fecin pagar als propietaris sort tenim que el DEPARTAMENT DE ENERGIA DE CATALUNYA està fen molt bona feina i esta recullin reclamacions i es fan creus  del escàndol que esta fen aquesta companyia.
El catalans poble invait i maltractat no descansarem fins que el nostre govern proclami L'Independència i acta seguit es denuncin ens les lleis catalanes a tots els que han actuat per impedir la llibertat del nostre poble.

Mentres tant queda pendent el Referendum  ja que Soraya Sanchez Santa Maria ha dit que el Referendum No se celebrarà.

El president Carles Puigdemont ha portat una carta dirigida a la Comissió de Venecia denuncian el que esta fen el govern d'Espanya negan que fem un Referendum ,




de moment potser sigui sols diplomaticament correcta però no actuin de  pàs encare  sense efecta de moment peró queda asentat i si arrivem a ferho, serà part de efecta per Proclama l'Independència i actuar com Nació Independent que molt aviat serem.





AUDI : RAC1...cliqueu aquí per escoltarho

Amb aquesta evidència ens estan distorcionan la realitat per poguer fer el que pretenen tindrens sota un puny i no axequem el cap mentres ells repleguen tot el que volguin empobrinnos cada dia mès.






CLIQUEU AQUI PER VEURE EL VIDEO 













No hay comentarios:

Publicar un comentario