lunes, 13 de marzo de 2017

Acta homenatge a Hilari Salvador alcalde de ciutat vella a la Barcelona Republicana

by: Alicia Garcia




Avui dilluns 13/3/2017 s'ha celebrat un homenatge a la memòria de qui va ser alcalde de ciutat vella a la Barcelona Republicana ho han fet al Born



Presentació de la biografia "Hilari Salvadó, alcalde de Barcelona quan plovien bombes", amb l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; el president del grup municipal d'Esquerra Republicana, Alfred Bosch; el professor d'història de la UAB Ramon Alquézar; l'historiador i autor de la biografia, Pau Vinyes i Roig; i el president de la Fundació Josep Irla, Joan Manuel Tresserras.


Ha sigut emotiu i amb força documentació de fotografies dels arxius de Barcelona on es veu a Hilari Salvador, en diferents actes i moments a la Barcelona Republicana.

 He de afeixi que encare que ha sigut ben esposada. Alfred Bosch s'ha queixat per la tardança en fer-li homenatge i a afeixi't que podria haver sigut millor triat el lloc per fer-ho i que millor lloc que al Consell de Cent on ell va treballar baix els bombardeixos de la ciutat i no aquí al Born.

També Ada Colau ha dit que han demanat a Itàlia que es retractin del bombardeig que ens va s acudir a la ciutat de Barcelona i encare no han rebut resposta.

S'hi ha de afeixi que el senyor Ramon Alquézar... Un entrebanc de salut no ha pogut ser present i l'historiadorJosep Maria Solé i Sabatéen poc temps, ha pogut presentar i ha donat totes les facilitats i ha adjuntat imatges documentals per esposar aquest acta commemoratiu.

Deixo la major part de l'esdeveniment perquè pugueu gaudir-ho la gent que no ha pogut ser-hi
























No hay comentarios:

Publicar un comentario