viernes, 18 de noviembre de 2016

Van ficar en la llei a la Monarquia__¿va ficar la pota ..Adolfo Suarez o va haver-hi interessos que ara veiem? By: Alicia Garcia

Fa 21 anys l'expresident Adolfo Suárez a pregunta de Victòria Prego al seu programa va reconèixer que el propi govern van potenciar al màxim la figura del rei Juan CarlosI i van posar al rei en la Constitució perquè s'assegurés la continuïtat de la dinastia real.

Hi havia pressió, ja que era impossible fer un Referèndum per demanar si volíem o no un rei a Espanya.
Pel delicat i perillosíssim que estava la política i no volien una república.
Si no haguéssim afeixi't l'haguessin perdut

 Adolf Suárez
"La major part dels caps de govern estrangers em demanaven un Referèndum sobre monarquia o república. Feia enquestes, i perdíem".

Victòria Prego:
 "Si s'aprova la llei s'aprova la monarquia això és el que va passar ".

En retirar-se de la seva presidència de govern el rei Juan Carlos I va premiar per la seva labor a Suárez atorgant-li El Ducat de Suárez és un títol nobiliari espanyol amb Grandesa d'Espanya creat el 25 de febrer de 1981 pel rei Juan Carlos I i atorgat a Adolfo Suárez González, president del Govern d'Espanya entre 1976 i 1981, en reconeixement a la seva labor durant la transició a la democràcia.

El seu actual titular és Alejandra Romero Suárez, néta del primer duc de Suárez




                                               CLICA AQUÏ PER VEURE EL VÍDEO 




escena del atentat

 
Altre article referent de qui es va queda el títol del Ducat i com la familia desde llavors es dispersa 

Dos bandos

Al parecer, la familia puede estar dividida en dos bandos. Por un lado estarían los hermanos Suárez Illana; y por otro, Fernando Romero (viudo de Mariam Suárez Illana) y sus dos hijos. Una ruptura que se ha escenificado esta semana, pero que se remonta a tiempo atrás.
El cisma alcanzó su punto máximo cuando el 3 de diciembre de 2014 el Boletín Oficial del Estado declaró al «ojito derecho» del presidente heredera legítima del título que el Rey Don Juan Carlos concedió a su abuelo en 1981con carácter perpetuo para él y sus descendientes. «La familia no quiere que Alejandra vaya representando a su abuelo», cuentan fuentes cercanas a la familia, que corroboran la mala relación entre Adolfo Suárez Illana y Alejandra Romero: «Todo esto viene desde antes de que ella solicitase el título, desde que ella era pequeña».
¿Realment el poble ràs necessita mantindre a aquesta gent que tant sols se ajuda per no caure ?
CLIQUEHO AL ENLLAÇ per veure artícle complert de: AngieCalero Madrid











No hay comentarios:

Publicar un comentario