lunes, 15 de diciembre de 2014

ERC tira per el dret i diu que no presentaran esmena a la totalitat al projecte de llei de pressupostos de la Generalitat pel 2015.

L'únic que ha plantat cara a Artur Mas veíen que sembla ser que no volen fer eleccions per febrer , es ERC,  ya que, no presentaràn esmena a la totalitat al projecte de llei de pressupostos de la Generalitat pel 2015.

 

¿Com volen presentar esmena al projectada de llei si   marxem ?
Es una contradicció per part de Convergencia i Unió i altres partits. Aquet mateig mig dia a les 12h en roda de prensa amb  el portaveu econòmic d'Esquerra, Pere Aragonès, esbrinarem quina línea volen seguir
L'objectiu d'ERC era arribar al debat de totalitat dels pressupostos amb un acord sobre la convocatòria d'eleccions anticipades. Una situació que ja es descarta per al curt termini, fet que obliga a afrontar el debat d'aquesta setmana amb la incertesa de saber si hi haurà o no eleccions abans que s'hagi de decidir si els pressupostos s'aproven definitivament (previsiblement el proper mes de febrer).

Encanvi els republicans sí que han presentat esmenes de retorn a cadascuna de les dotze seccions pressupostàries. En deuen moltíssims calers...

més clican aquí
 Directes- Parlament de Catalunya Roda de prensa amb  el portaveu econòmic d'Esquerra, Pere Aragonès


No hay comentarios:

Publicar un comentario