lunes, 30 de octubre de 2017

Joan Tardà explica que fa Carles Puigdemont a Brussel·les

by: Alicia Garcia


Ens explica Tarda que,



                                                          Clique aquí per escoltar 

És legitim, un govern legítim per una bona part de catalans, la qual cosa no vol dir que estigui cessat realment però està cessat per la raó de la força però és un govern legítim a la mesura que va ser democràticament a unes eleccions que van ser les més participades d'ansar als anys 1980,vull dir aquest govern legítim que aquest govern vagin a Europa, jo desconec que fan eh!,

 No vull dir res, que no sàpiga, però que vagin a Europa,, a desar aquesta anomalia que un govern legítim en aquest moment tinguin de munt a les espatlles més de 300 anys hipotèticament de presó, podria ser, crec que és ,un moviment ,dons evident, ara, que 


estan fent? Que hi estan fent? No ho ser, doncs coincideixo que hem de esperar a que se expliquin ara  que la anécdota no ens passi perdre de vista la categoria i la categoria es un govern legítim en aquest moments te damunt seu una espasa de 300 anys de pressor anan de dolentes, en extrem no?,doncs que vagin a Europa a explicar aquesta anomalia democràtica és molt,molt, important, e imprescindible ..



A preguntes del periodista:


Vostè creu doncs que està mes a Brussel·les per un tema de voluntats credencials o a explicar anomalies que per un tema d'estil?
Ho ignoro, ignoro pero crec que un president que te la responsabilitat de liderar un govern legítim que en aquest moment repeteixo que te una espasa de 300 anys de presó  l'obligació de explicarse. Ha dit.





Al programa #TardaObertatv3 han deixat entre veure:

Explica'n la probabilitat de petició d'asil polític de Puigdemont, és evident si acabessin demana'n un asil crearien un problema intern i crisis .CREARAN dos  problemes Espanya i Bèlgica i hi haurien de planteixar que Europa té un problema. 

Ara no és aventurem perquè encare no ha passat demà surtirem de dubtes, doncs encare, no se sap pas com enfoca'n i es desenvolupa, perquè Europa pregui part i estudi si hi ha.

 Ha hagut delicte de impossicio dictatorial amb l'article 155 se ha vist clarament cal veure que pensen ara Europa expossan documentació.



Xavier Coral delegat de Brusel.les explica que Carles Puigdemont te un advocat de Drets Humans 


Representant de TV3 a Madrid parla Ernesto Ekaizer de la visita del president a Brusel.les 1ª part





Representant de TV3 a Madrid parla Ernesto Ekaizer de la visita del president a Brusel.les 2ª part





Representant de TV3 a Madrid parla Ernesto Ekaizer de la visita del president a Brusel.les 3ª part



Representant de TV3 a Madrid parla Ernesto Ekaizer de la visita del president a Brusel.les 4ª part




Article Relacionat  de PERCATALUNYA.CAT 

URGENT: Jugada mestra de Puigdemont a Bèlgica


Brillant estratègia del president Carles Puigdemont que s’ha desplaçat avui a la capital de Bèlgica, Brussel·les, on s’ha entrevistat amb diversos líders polítics flamencs, segons ha confirmat, amb mala cara, el Gobierno d’España. 

A ningú se li escapa que el viatge de Puigdemont coincideix amb l’anunci per part del Fiscal General del Estado, Jose Manuel Maza, de dues querelles pels delicte de rebel·lió, sedició i malversació contra la seva persona i contra els consellers del Govern i la Mesa del Parlament.

A més, el viatge a la ‘capital europea’ coincideix alhora amb la polèmica diplomàtica entre Bèlgica i l’Estado español arran de les declaracions del ministre belga d’Immigració, Theo Francken, que diumenge va assenyalar que el seu país podria concedir asil polític a Puigdemont si així ho demanés i hi haguessin indicis de la manca d'”un judici just” amb la parcialitat de l’estat. 



No hay comentarios:

Publicar un comentario