lunes, 7 de agosto de 2017

Escàndol al Prat, el nostre aeroport bloquejat per culpa de maniobres de la central de Madrid

by: Alicia Garcia


Increïble que passi però és evident que el govern no ens ho vol deixar fàcil complica'n la situació ara a l'aeroport del Prat, companys sembli increïble que no s'adonin del mal que ens estan fent, com pot ser que no ho veuen, la seva supèrbia els està deixa'n cecs per sort el món ho està veient, la guerra bruta que ens fan i tard d'hora aquest mal se'ls hi tornarà amb ells perquè és insostenible que duri molt temps....
Quan un Estat desempara una autonomia bloqueixan-la és un dret de denunciar-ho i escriure-ho...


Que mijor que Albert Cerrillo ho pot explicar amb un fil que ha publicat al seu truiter:

Diplomat amb ciència política i gestió a UAB, treballa a la consultoria @AnalisisSurvey i és conseller Municipal del @pdemocratacat a @Bcn Example
En aquest FIL explico el conflicte de la crisi del aeroport del prat. És una deficient prestació de serveis aeroportuaris bàsics.


1- Fa un any Aena va treure a concurs tres lots per a contractar el personal dels arcs de seguretat dels aeroports que opera.

2-  El del Prat va ser guanyat per l'empresa Eulen, per 23,1 milions d'euros. Anteriorment era Prosegur que segueix operant a Barajas.
     
Fotografia de la familia propietaria de Eulen3- La nova empresa va contractar nous treballadors generant doble escala salarial entre els 350 empleats. El salari ronda els 1.000 euros.

4- El comitè d'empresa vol igualar la retribució de tots els treballadors però no tots tenen la formació suficient per l'arc de seguretat.

5- El comitè d'empresa demana a Aena que s'impliqui en les negociacions ja que va oferir un preu baix a costa de remuneracions inferiors.

6- Culpar a la Generalitat sobre el Prat és demencial. És un problema que va crear Aena (Societat mercantil estatal espanyola).

7- Els treballadors demanen un augment de 350 euros per equiparar les escales salarials. L'empresa ofereix avui un augment de 155.

8- Per reclamacions: Formulari per escrit a @consumcat per responsabilitat patrimonial. Es suggereix fer fotos i tenir proves del vol.

9- La Generalitat sempre ha demanat el traspàs de competències per la gestió de les aduanes als seus aeroports. Resposta de l'Estat: No.10- Aquest tweet de @DeleGobCataluna és vergonyós. AENA va causar el problema i és qui gestiona els aeroports d'interés general a Espanya.

11- Els únics causants del problema són AENA i la subcontractada Eulen. La Generalitat no té competències aeroportuàries. Només mediació.


Conclusións meves:


He volgut deixar íntegra aquest fil que mijor que un polític que és dintre de la política de Catalunya exposi bé sense toxificar, clar el que està passa'n dintre de l'aeroport del Prat.

La ciutadania catalana està patín un greu problema d'asfixia general i el que faltava perquè esclatés és l'aeroport del Prat amb interminables cues de gent estacionats hores i hores d'espera sense saver quant prendran el seu avió per la seva destinació. 

Aquest migdia gent del ANC , i de diferents identitats com SUMATE , entre altres van decidir diumenge que era de caràcter urgent fer-se notar al Prat perquè a  ho estem patín el poble.
No es tracta de politica es tracta de collar-nos, exprimir-nos, maltractar-nos.

Potser és el detonant de la nostra llibertat no es pot aguantar més temps aquesta submissió que causa problemes, i paralitza'n deixa'n a la gent sense poder agafar el seu vol
És crucial que el nostre govern actuï ja i possi en marxa la llei de transitorietat jurídic i posi fi aquest boicot vers al poble de Catalunya....

Necessitem volar sols, per aixó volem l'independència seriem un pais no esclau i maltractat !! ( volen tindre el monopoli centraltzat a Madrid)

Tot va començar per una piulada que va desencadenar a una noticia al Twuiter 

Deixo unes imatges del que s'ha viscut aquest dilluns 7 d'agost del 2017...


Un video clà de el que ens estan fen....


La llista de les trenta-quatre sentències del Constitucional favorables a Catalunya que l’estat espanyol incompleix
Peró si se explica bé Germà Bel , SÍ que ho poden arrivar a fer entendre, que ens fan i perque volem caminar sols?, es important que la gent surti al carrer que es movilitci i expliqui que ens estan fen.

Es evident que Espanya es montada desde un punt centralista   i es veu clà qui mou fils,  qui dona i qui rep,  qui viu bé i qui pateix expol.liació ,  qui ens deixa colapsats i  qui te aeroports que ningu vol anar?Increible fil dels costos del personal de seguretat cliqueu Aquí per seguir fil al twuiterArtícles similars :


VILAWEB.

L’ANC porta la campanya del sí a les cues de l’aeroport de Barcelona

'Potser ara entens per què molts catalans direm sí', diuen els fullets informatius que han repartit entre els turistes....cliqueu AQUÍ

El col·lapse de l’aeroport de Barcelona: incompetència o boicot?

«El col·lapse operatiu de l'aeroport de Barcelona ha coincidit amb la inauguració dels vols intercontinentals de les onze noves rutes a Àsia i Amèrica»....Cliqueu AQUÍ


El NACIONAL.CAT

L'ANC irromp a la vaga del Prat per demanar la independència...cliqueu AQUÍ
 El govern  de Colau rebutja una declaració que exigia a l' Estat resoldre el caos del Prat..cliqueu AQUÍEl Govern, indignat amb la inacció de Foment i Aena pel caos de l'aeroport

“Ens tracten com una colònia”, assegura la consellera Dolors Bassa..cliqueu AQUÍ

El ministre de Foment urgeix Eulen i els treballadors a signar un acord abans de divendres

 Íñigo de la Serna diu que respecta el dret dels vigilants de seguretat a la vaga però apel·la a la seva "responsabilitat i professionalitat" durant les jornades sense aturades...

cliqueu AQUÍ

Diàleg entre tertulianes indignades en el Facebook


  ( "Alicia Garcia val, ...pero com sonde paper fins la proxima que no seran els vigilants seran altres ...cada estiu passa quelcom al prat

Resposta
1
5 minuts
Manage
Rosamary González Bé es supossa que l'estiu que ve ja serem independents oi ?

M'encanta
Resposta
1
3 minuts
Alicia Garcia Rosamary González aixó esperem perque si no tothom al carrer per reclamar UN SOU DIGNA I QUE QUI NO HA COTITZAT PROU ARREGLIN UNA PENSIO O ALGU PERQUE ELS CATALANS 3/4 pats TAMBE ENS HAN PRES AL PEL.....Y ELLOS EL GOBIERNO CENTRAL DE MADRIZ ....LO SABE BIEN.....FUERON ELLOS QUIEN INVENTARON LOS CONTRATOS DE QUITA I PON PORQUE MOLA UN MONTON I SENSE DRET A JUBILACIO
Manage
Alicia Garcia Potser es creuen que ...somos tontos como MEDIAMARK?)

Aquest son els fullets  informatius que han entregat a la gent que hi avia a l'aeroport del Prat
 Alfred Bosch parlan del Prat cliqueu AQUÍ  escolteu que diuFrancament increible lo que pots trovar ....Clique AQÍUÍ PER VEURE LA NOTICIA Cliqueu AQUÍ per veure el fil del TWUITERAda al twuiter referent al Prat....cliqueu AQUÍ


No hay comentarios:

Publicar un comentario