sábado, 29 de octubre de 2016

Una jutgessa demana trasllat a Don Benito (Badajoz). Després de l'conflita vergonyós i mediàtic de la seva actuació a jutgat 2n d’Olot demanan que es parles castella i no catala a la sala del jutgat

 
Conflicte de pensament fa que una jutgessa que treballava a Olot en el jutjat nº2 demanés trasllat per la seva repetida afirmació que en el judici es parlés en castellà.
Realment lamentable que en un juzgat a la localitat de Olot (Catalunya)  ens trobem àdhuc en aquest problema com si  estiguessim en temps victoriosos del Caudillo de Franco. 


Després de la notícia mediatica en els mitjans de comunicació, el TSJC va prendre mesures en sancionanla pel poc respecte a l'ús de la llengua catalana Ana Maria Caballero va demanar trasllat a la seva terra natal Extremadura on actualment exercís funcions compartides en el regitro civil en la localitat de Don Benito ( Bardajoz).El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya va condemnar a aquesta jutge pel poc respecto i actuació a aquestes lletrades cometent dues faltes lleus:
Van ser mancades de desconsideració i respecte a una llengua de la localitat catalana en la qual habitualment es parla.


Marta Alsina i Montserrat Vinyets es van queixar pel seu l'actuació d'aquesta jutge per limitar-les al dret de expressarse en un judici de faltes i sentint-se les dues lletrades humiliades i insultades dita jutge va dir: “sou incultes per no utilitzar ni fer servir l'espanyol com a llengua universal.


La segona amonestació va ser per a la sala de TSJC per respondre'ls demanera poc respectuosa i altanera quan la hi va requerir respongués a les preguntes que li anaven fent sobre l'expedient obert que se li habia fet per aquestes advocades després de les humiliacions que van sofrir per Ana Maria Caballero.


La jutge Ana Maria Caballero a tot moment no va estar d'acord amb l'amonestació del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya i va fer una amonestació al Consell general del Poder Judicial(CGPJ).
Aquesta jutge ja ha tingut diverses queixes, té diversos expedients oberts en el jutjat de Figueres.

Després del judici la jutge Ana Maria Caballero va marxar comunicant al jutjat d'Olot el seu cessament per telefono.

 Se  sap que es troba de baixa per malaltia i d'aquest trasllat de localitat en Benito (Badajoz) el seu lloc natal i on actualment ejercerà

"Tot aixó finalitzarà quan tinguen la llei aprovada de transitorietat judírica i apliquem les lleis de la nostre Constitució de Catalunya amb aquet exemple demostren el poc respecta a la nostre terra i per sopossat el respecta a una llengua vida on es parla i se ha de respectar ..."

article : Alicia Garcia

No hay comentarios:

Publicar un comentario