lunes, 3 de agosto de 2015

Entrevista al cap de l'oposició Oriol Junqueres 3 d'agost del 2015


Entrevista Oriol Junqueres a tv3 Després que Artur Mas signés el document per la 27S

A preguntes del presentador de tv3 ha respós seré amb honestitat claretat. El lider  d'Esquerra Republicana, Oriol Junqueras, s'ha mostrat convençut que l'opció independentista serà la més votada el 27-S, que ha descrit com la "millor oportunitat que hem tingut mai per guanyar" i ha dit el seguent  :
 l'Estat espanyol és el que mes incompleig en:
-energia renovables
-crea incertesa
- devilitarnos
 objectiu nostre  és garantitzar la seguritat de la ciutadania catalana.
Catalunya independent reberà els  ciudadans tots inclosos als rendiment. Els   sous a  dit que el tindrem garantitzat, l'empresaris i els sindicats són plenament amb la sobirania del nostre país.
L' Estat Espanya té una deuta impossible d'assumir el 100%.
"Continuarem amb el euro  perquè pretanyem a moneda europea Unió Europea." Tenim que fer la màxima possible concentració  de tots els partits polítics ".
" Si nosaltres hem respectat les decisions que a près el Estat cuan  no guanyavam, esperem que els altres es respectin les nosaltres decisions. No ens han deixat tindre  un referèndum de debo, si ells han impedit que el poble voliem, no es pot suportar que ens sometin en continus impediments. M' estimo  a tots aquells que comparteixen els mateixos projectes pensan en la  la Cup, si anem en definitiva guanyarem junts

Mès informació a

Nació l Digital :

Junqueras: «Són els ciutadans amb el seu vot els que donaran caràcter plebiscitari al 27-S»

 Junqueras ha parlat poc després que el president de la Generalitat, Artur Mas, hagi signat el decret de convocatòria de les eleccions. "Estem d'acord en com s'ha fet", ha apuntat el líder d'ERC, que considera que "són els ciutadans amb el seu vot els que donaran caràcter plebiscitari al 27-S i no pas el decret". 

 

NotíciesTV (Video inclós )

Junqueras: "Qui dóna el caràcter plebiscitari són els ciutadans amb el seu vot, no pas el decret"

El president d'Esquerra Republicana i cap de l'oposició s'ha mostrat convençut que una Catalunya independent continuaria dins la Unió Europea i mantindria l'euro com a moneda

 

 

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario