jueves, 31 de julio de 2014


A la programació de les festes del Poble Sec de aquet any 2014 podem trovar, fins el dia 2 de agost ,una expossisió plena de simbolísme dibuixats: El cor que batega a la ciutat, la força del home, encare que estigem destruits les arrels queden en força la casa, els ocells, el amor, el desamor, suroll a la ciutat i la tranquilitat, les reds socials, anar de tapes en el bullici de la gent.. etc....entre altres... si estàs atent pots descubrirho.. entre mezclats amb elegància.

La mescla de autors imnovadors que han expossat  a  Lafutura la Sala de Exposicions ubicada al carrer Roser 60 del barri de Poble Sec (BCN) han impactat a tots el ciudadants que han vist aquesta expossició.
EL QUE HEM VIST. Il·lustradors intervenen LafuturA
Divendres 25 a las 21h INCAUTOS
Dissabte 26 de 19h a 22h inauguració de EL QUE HEM VIST
                          22h DEIX ON DIR
                          23h DANIEL SÀEZ I FABRICANTS
Segona setmana de les festes de Poble Sec.

LafuturA s'ha anat transformant durant aquests dies en una sala que bé podria estar a l'Hotel Overlook o en una casa de la de Jaén Belmez.

Als parroquians de Blai i el sortidor atabalats per les obres del paral.lel, se li han sumat felins arribats de emptyland, éssers embullats en l'estratègia del caragol, criatures teriomórficas, un cor fèrtil, un guateque en el qual mancant Peter Sellers s'han colat Kafka i Dovstoiesvski....

I amb tal elenc no podria faltar un trio de germans incautos i Daniel Saèz i Fabricants que al costat de Deix on Dir faran de Pare Karras en tot aquest maremágnum.
Veniu, veniu, passeu passeu...!!!
LafuturA organitza la tercera edició de l'acció col·lectiva i efímera EL QUE HEM VIST on artistes i il·lustradors intervenen amb els seus dibuixos les parets de l'espai transformant-ho en un gegantesc quadern d'anotacions en el qual van apareixent dibuixos, personatges i racons del barri de Poble Sec i de la imaginació dels participants.

IL·LUSTRADORS PARTICIPANTS:
Sole Rodríguez
Alba Domingo Basora
Lola Roig
François Pagès
 Pedro Cherino
Jaume Montserrat
Patossa
Xell Campos
David Urbón
Elisa Ancori
DANIEL SÁEZ I FABRICANTS
A més a més hem trovat a la sala a Daniel Sáez torna a LafuturA amb noves cançons i nova banda.
Aquest repertori va començar a gestar-se durant una estada a la residència d’artistes El Baladre del Centre d’Art de les Terres de l’Ebre, Lo Pati .
Correu que encare hi sou a temps!!!  fins el 2 d'agost que tancaran per vacances i tornaràn a expossar amb nous artístes il.lustradors.
Vídeo de les il.lustracions
També en el local, es pot escoltar el El cantautor barceloní, després del seu anterior treball “Deixa-ho córrer, mala bèstia! Poemes de Jordi Pope”, ens oferirà aquestes noves cançons amb textos propis acompanyat de dos músics-poetes; l’Anna Pantinat i en Víctor Bonet Arbolí.


Daniel Sáez a la guitarra acústica i veu
Anna Pantinat al teclat i cors
Víctor Bonet Arbolí al clarinet i saxo

No hay comentarios:

Publicar un comentario